Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7ultimate i win Xp czeste Blue screnny

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam okropny problem z komputerem, zawsze korzystałem z win xp ponieważ od dziecka go miałem i po prostu się lepiej na nim czulem z jakimiś błędami potrafiłem sobie sam poradzić. Od niedawan nękały mnie bardzo często blue screeny wiec zrobiłem format xp, jednak to nie pomoglo. Zawołałem znajomego wgral mi Win7 ultimate... nooooo i to by było na tyle wszystko się dzieje tak samo tylko ze częściej mało tego co chwile mi wywala przegladarke, nie mogę zainstalować Adobe Flash Playera, ogolnie to nic nie mogę zrobić, jedyne co mi się udało to zainstalowanie gry League of Legends jednak w nia tez nie mogę grac poniwaz mnie wywala z błędem bug splat lub brak Adobe AIR jak się nie myle.. Proszę was bardzo o pomoc jesteście moją jedyną nadzieją, mam 2ch znajomych informatykow jednak rozkładają rece i nie wiedzą co to może być. Niech ktoś napisze jakie programy sciagnac żeby pokazac wam te moje błędy. Moje parametry

AMD Athlon 2x 3.00 6000+
3gb Ramu
GeForce 7600gt
system: Windows 7 ultimate

Dodam jeszcze ze zmieniłem dysk z 300 na 80 z 300 zrobiłem sobie "kieszen" ponieważ myslalem ze to wina dysku a 80 na starym cpu chodzila normalnie bez zadnych problemów. Wiec praktycznie czysty windows 7 jest wgrany na 80 a reszta rzeczy jest na tym 300 oba dyski były formatowane

Opublikowano

Mogą być uszkodzone ramy.. Memtestem możesz sprawdzić ale to długo trwa (6h).

Na starym pc miałem 1gb i dwa po 512 i jeden 512 był zepsuty, wywaliłem go i było ok.

Poczekaj na jakiegoś speca Ja sie na tym nie znam -.- , skoro robiłeś formata to nie mogą być błędy sterowników czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...