Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd z połączeniem

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnęłam sobie dzisiaj LC, odpaliłam instalkę, wszystko ładnie pięknie, gra dodana do mej kolekcji.

Jednak kiedy próbuje ją włączyć, na starcie wyskakuje tego typu błąd.

Od razu wspomnę, że reinstal nie dawał rezultatów.

caot.png

Opublikowano

Znaczy to tyle, że nie można połączyć się z serwerem gry. Musi być offline. To jest normalne LC PL? :)

owl-orly.jpg

A jeśli X-TRAP nie pozwala grać, to znaczy, że używasz hacków? Proszę... Nie kompromituj się, to jest Last Chaos!

@topic

Ogarnij ustawienia firewall'a i antyvirus'a. W tym wypadku tylko firewall może robić problemy, ale później i antyvir może zacząć. Po prostu dodaj LC wszędzie do wyjątków.

I powiedz mi, czy błąd wyskakuje od razu, czy po dłuższej chwili?

Opublikowano

Wszystko zostało pobrane z oficjalnej strony LC.

Nie jest to wina antywirusa, czy firewalla. Sprawdzałam poprzez całkowite, chwilowe wyłączenie tych programów.

Nie jest to również wina internetu, bo przyznam szczerze, mój net tego typu gierki, jak LC "wciąga nosem".

Próbuje właśnie odinstalować, ponownie i zainstalować, jednak jeżeli i to nie pomoże, to czekam na inne propozycje rozwiązania problemu.

Opublikowano

Launcher lc obsługuje explorer, czyli coś z tym musi być. Jeżeli chcesz, pobierz mój client i zobacz wtedy czy taki sam błąd masz, to by świadczyło o tym że coś z explorerem masz ne tak.

buu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...