Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo jazdy a1 i motor 125cc

Avertus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś czytałem trochę o w/w prawo jazdy. Kurs taki kosztuję około 250 zł, ale pozwala jeździć motorami do 125cc. Pomyślałem, że fajnie by było zrobić te prawo jazdy i kupić od razu 125cc, a nie 50 tak jak chciałem. Możecie polecić jakieś moto 125cc do powiedzmy 3.5 tyś zł? Myślałem nad Hondą NSR, co o niej możecie powiedzieć?

Opublikowano

Peugeot X6

HAHAHAHAHAHAH

raz że grat a dwa ze 50cc -.-

@topic

co Cie interesuje? plastiki, supermoto, a moze enduro? a moze skutery ktorych calkowicie odradzam... no chyba ze jakas gilera runner

logo_black3.png

Opublikowano

Może być jakieś enduro, lub coś na kształt ścigacza(honda nsr i te sprawy). Jeśli to coś pomoże w wyborze to mam około 185 cm wzrostu.

Opublikowano

Honda NSR aprilia RS, cagiva mito, gilera mxr - najszybszy scigacz 125cc (40km), a enduro to yamaha dt i aprilia rx

logo_black3.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAH

raz że grat a dwa ze 50cc -.-

@topic

co Cie interesuje? plastiki, supermoto, a moze enduro? a moze skutery ktorych calkowicie odradzam... no chyba ze jakas gilera runner

Grat na silnik am6? lol .

rs/nsr/mito

Opublikowano

Grat na silnik am6? lol .

rs/nsr/mito

am6 ssie imho, zreszta peugeoty sa chujowe mam uraz to tej marki

logo_black3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...