Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] iwmp3.exe

Emblemat Czarny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Cod4, a mianowicie wczoraj grałem normalnie i dziś po włączeniu gry wyskakuje mi taki komunikat:

iwmp3.exe przestał działać.

Proszę o pomoc.

Ps. Jeśli były takie tematy proszę o linki.

Opublikowano

A, szukałeś na innych forach ?

Pomogłem ?
Zostaw
+ ;) Pozdrawiam !

Opublikowano

Reinstall + odznaczenie wszystkich dll'ek i iw3mp.exe jako 'Tylko do odczytu'.

(zamiast ponownego zainstalowania możesz skopiować wspomniane pliki i podmienić w CoD4)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Mój błąd, oznaczyć*

3fEjl.png

PPM > Właściwości > Pod wierszem 'Atrybuty'.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Odinstalowałeś coda poprzez usunięcie folderu.

Start - uruchom - regedit. Ctrl + f i znajdź 'modern warfare'. Następnie jak znajdziesz cod4, to zmień version na niższy.

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mnie. Ten błąd z patchem pojawia się, gdy odinstalujesz Call of Duty ręcznie - usuniesz folder z plikami gry.

A Version w rejestrze znajdujesz tak:

1.

3gifw.jpg

2.

3gifL.png

3.

3gigd.png

4.

3gihn.png

5.

3gimT.png

6.

3ginY.png

7.

Zmieniasz Version na 1.0

Opublikowano

Mógłbyś dać zdjęcie Edytora Rejestru (Activision/Call of Duty4) wcześniej zamazując pole 'codkey'?

Najwidoczniej tam jest jakiś błąd.

(Najszybszą metodą byłaby interakcja poprzez teamviewer, ale nie mogę ci udowodnić, że moim celem nie jest podejrzenie twojego klucza, więc pozostaje forum)

Opublikowano

Zmień Version-SP na 1.5, jeśli dalej nie będzie się dało zainstalować, to jedź w dół do 1.0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...