Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Więcej elo poddajcie sie.

MagcikWarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak więc postanowiliśmy dzisiaj z kolegami zagrać 5 rankedową.

Oczywiście wystraszeni poziomem przeciwnego teamu ale gramy do końca !

1371134950-U251153.jpg

1371135043-U251153.jpg

TAK WIEM FARMA :<

Opublikowano

@Metech

Dywizja w jakiej był w sezonie 2 i w jakiej jest (s3). Mi też się przed chwilą trafił team, każdy z nich kupił wszystkie rodzaje butów i bawili się w modelów (lol2).

csyt2-signa.png

Opublikowano

gratki, powodzenia w drodze do challengera, rzadko widzę, żeby ludzie takich katów z platyny pokonali :)

A co to za problem trolli pokonać?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ktoś tu widzę sarkazmu nie wyczuł ...

co do tematu, to naprawdę gratuluję, życzę wam miejscówki na kolejnych LCSach.

Opublikowano

Varus albo kupil konto :D albo ma farta w rankedach i go carruja xD lub grali dla zartu nie wiem.

Jak widze ta farme :D juz nawet nie chodzi o wasz team tylko od nich.. to sie nie dobrze robi , ten gosc nie moze miec platyny... to nie mozliwe o_O...

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

jakich trolli...? po prostu pod koniec sprzedali itemy, bo przegrali... lol, jak Ty potrafisz platyne pokonac to ja nie wiem jakiego Ty masz skilla

pfdfs1.jpg

Opublikowano

"jak Ty potrafisz platyne pokonac to ja nie wiem jakiego Ty masz skilla"

Jak będziesz w platynie to się sam przekonasz, że przeważnie poziom jest jak na goldzie ;d

Twix20~Platyna I

Opublikowano

jakich trolli...? po prostu pod koniec sprzedali itemy, bo przegrali... lol, jak Ty potrafisz platyne pokonac to ja nie wiem jakiego Ty masz skilla

Gdzie ty tu widzisz na screenie żeby przedmioty sprzedali?

Nie wiem dlaczego według ciebie to nie są trolle. Każdy gracz, który zna się nawet minimalnie na tej grze, zauważyłby tu tollowanie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

W jakim programie sprawdzałeś ile mają elo ?

Lolnexus.com

Nie da się sprawdzić ile mają elo tylko jaką dywizję.

Zauważ że przeciwnicy do gold V i platyna V czyli pewnie kupili konto i spadli na V.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Platyna V

Gold V

od żadnej z 5 dywizji nie ma czego oczekiwać, bo w 5 dywizjach grają same trolle.

Ale gratuluję, wygraliście na tak wysoki poziom, rzadko się takie coś widuje!

Opublikowano

"jak Ty potrafisz platyne pokonac to ja nie wiem jakiego Ty masz skilla"

Jak będziesz w platynie to się sam przekonasz, że przeważnie poziom jest jak na goldzie ;d

Twix20~Platyna I

Albo i jeszcze gorzej....

A co do tematu Gz. Chociaż ja ostatnio tez grałem 5 i w enemy był Diamond II i Gold I i silvery i to wygraliśmy huehue :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Przecież to jest gra premade. Nie liczy się elo q SQ tylko drużyny. Jeżeli masz zgranie to pokonasz i tych z platyny.

Zauważ że każdy ma dywizje V. Czyli albo spadł i ma mniejsze elo albo dopiero co wszedł na "wyższą ligę"

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Oni sami mieli silvery, więc pewnie byli sami do niczego, i po prostu tak wyszło. Platyna, Gold to nie ligi gdzie spotykasz dobrych graczy, kilku takich znam. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ja znam jeszcze fajną stronkę podobną do tej co wstawił autor
lolteam.net

Zbieram Like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...