Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrac.

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do dyspozycji 400zl, Nie ma opcji zebym dozbierał.

Co lepsze? Taki notebook http://allegro.pl/mini-laptop-10-cali-netbook-windows-wifi-3kolory-i3315545090. html

I wogole co zrobilbym na takim notebooku? Da rade w cos zagrac? Czy lepiej Nintendo DSL wziąšć?

Ps.: Notebook miał by zastosowanie typu: internet jakieś stare gry, ps, gimp itp....

Opublikowano

Całkiem fajny ten laptopik.

Ogólnie to on może ci posłużyć do przeglądania internetu i ewentualnego zagrania w stare gry, ale nie spodziewaj się, że jakaś gra z +2005 ci pójdzie.

Raczej taki do pracy niż do zabawy. Ja bym go sobie na twoim miejscu kupiła, wydaje mi się, że jest lepszy od tej zabawki Nintendo.

58815786.jpg

Opublikowano

Całkiem fajny ten laptopik.

Ogólnie to on może ci posłużyć do przeglądania internetu i ewentualnego zagrania w stare gry, ale nie spodziewaj się, że jakaś gra z +2005 ci pójdzie.

Raczej taki do pracy niż do zabawy. Ja bym go sobie na twoim miejscu kupiła, wydaje mi się, że jest lepszy od tej zabawki Nintendo.

Bardziej bym kozystal z internetu, może jakiś ps, czy gimp i jakieś stare gierki typu d2

Opublikowano

No to już znasz odpowiedź na swoje pytanie.

Bierz laptopa. Bardziej ci się przyda bo w Nintendo pograsz sobie w gierki i ci się znudzi. Nie pozostanie ci nic innego jak odstawienie go do szafki, zakurzy się i kasa w błoto.

A tak kupisz laptopa i będziesz mógł zawsze surfować po internecie, albo robić coś innego.

Zwyczajnie w lapku masz więcej opcji dlatego moim zdaniem opłaca się go brać :P

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...