Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tylko 3 clienty?

Niko Bellic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od samego początku mam problem z modem kamera (na serwie Di@mond).

schody zaczynają się po odpaleniu 3 kont. Czwarte konto się już nie loguje, zawsze wywala "Błąd podczas łączenia z serwerem". Tak samo dzieje się na innych privach(R@via, b@lmora, senthi@ itp.)

Nie jest to spowodowane słabą konfiguracją kompa (4 rdzenie po 3Ghz, 8gb ramu, karta 1Giga), ani prędkością neta (60Mb).

Próbowałem także włączyć więcej metków na laptopie podłączonym do tej samej sieci przez Wi-Fi, jednak tam też max. 3 konta się logują.

Co ciekawe, po włączeniu 3 kont na lapku, nie mogę połączyć ani jednego na stacjonarnym kompie. Tak samo w drugą stronę.

Kombinowałem trochę w ustawieniach routera, jednak nie ma tam czysto określonego dostępu do kontroli ruchu sieciowego.

Zapora systemowa jest wyłączona (mimo tego ustawiłem moda jako wyjątek). Kasperski też go nie blokuje.

Wszystkie programy blokujące/zajmujące port 80 są wyłączone. Żadne gg/torrenty/skype nie są włączane. Co ciekawe obydwa komputery są świeżo po formatach.

Reinstallowałem moda 3 razy, czyszcząc rejestry, CCleaner poszedł w ruch, ComboFix nic nie wyjaśnił w tej sprawie... nic nie pomaga :/

Dodam, że na PL'u bez problemu wlogowują mi się 24 konta w M1 i 12-14 w DT, więc coś w tym musi być.

Net framework 4.5 zainstalowany, Visual C++ 2012 też, tak samo jak najnowszy DirectX.

Jest to trochę problematyczne, ponieważ nie można spokojnie wystawić kilku sklepów i zalogować postaci głównej+buffa i ew. postać do zabawy w M1. A tymbardziej kont na bs'a.

Tak samo na zinkach w DT. na 3 konta za wiele się nie zarobi.

Jeżeli ktoś ma pomysł, dlaczego tak się dzieje, a przede wszystkim jakie są możliwe rozwiązania, będę wdzięczny za pomoc . Za rozwiązanie problemu będzie potrójny limit like'ów.

Opublikowano

Na prywatnych serwerach na pewno jest możliwość włączenia więcej niż 3 clientów .

Ale jednak problem może tkwić od strony clienta , że po prostu jest zablokowana funkcja włączenia więcej niż 3 clientów.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...