Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłacaq się taka kombinacja??

niehc ktos napisze kto gral 40+ liub wyzej dzieki

I na prywatnych serwerach i na globalnych wersjach się nie opłaci. Raz, że mały dmg (najmniejszy). Dwa- na co nam buff na phy defa skoro jesteśmy str i mamy poty co sekundę... Snow shielda też nie wymasujemy (brakło by nam many). Na pvp też niewiele się zdziała 9większośc osób na high lvl-ach ma fogsy powbijane w biżuterię). Atut takiego buildu to taki, że na pvm moby nie podchodzą (na większym poziomie niż 50). Cyli uważam, że str boiw z coldem to totalny niewypał (żeby nie było dobiłem takim 65 na Odinie, i stwierdziłem, że nie miał przyszłości). Oczywiście jest to wyłącznie moja opinia i każdy może mieć własną.

@down

nie pamiętam bo to było rok temu, ale wiem, że na 2 skile + combo nie kładłem edimnu (a miałem npc bow), a na tym samym lvlu kiedy grałem fire leciały na stronga i combo. Na pvp może i fajnie ale do czasu... Im większy lvl zdobędziesz, tym bardziej przekonasz się, jaki błąd zrobiłęś dając mastery w colda. Jest on potrzebny tylko dla snow shielda 1 poziomu (czyli do 20 lvla)

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

duzo mniejszy ?? chodzi mi lvl fire - cold?

ile bylo roznicy na 60+?

zastanawiam się wlasnie bo dla mnie + cold jest taki prawie 0 medow uzywam.. tlyko mane.. zamraza spowalnia na pvp gitt ale te dmg ..;/

Opublikowano

Nie rob z coldem tylko z fire bo w fire masz po 1.Lepsze imbue(o wiele lepsze niz cold) Po 2.Buffy dodajace ci phy atak i mag def.

Opublikowano
zastanawiam się wlasnie bo dla mnie + cold jest taki prawie 0 medow uzywam

To mnie troche rozbawiło.. Nie będę tego komentował bo mam nadzieje że nie myślisz że wbijesz 100lvl bez kupienia paczki HP potów :lol:

Jak Cie tak bardzo ciągnie do tego colda to sobie go zrób.. wbijesz sobie 60 lvl załóżmy i ocenisz czy warto z tym grać czy nie. Jak będzie Ci sie podobać to zostaw a jak nie do zdlvluj mastery colda do 20stego poziomu i daj imbue fire. Szczerze to w silka jak gram ze 2 lata może to postacie z imbue cold jakie widziałem, miały nicki typu gdjds i oprócz imbue nie używały skilli.

BTW

Nie wiem ale zdaje mi sie że zaczynasz dopiero grać w silka bo ja jak zaczynałem to też myślałem że cold jest taki fajny ale z czasem zmieniłem zdanie :D Chociaż nie powiem... poszedłbym sobie na pvp bladerem 100lvl bicheon/light/fire :P

niewymiarowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...