Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hamachi-Problem

sebastian15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobilem serwa wszystko dziala ale kumpel jak wchodzi na hamachi to ma niebieska strzalke w dol i nie moze wbic na serwer. Zapore mam wylaczona. Wie ktos co musze zrobic zeby kumpel mogl wbic na serwer? P.S. zrobil mi ktos spol na adres IP 5.143.120.10 z gory thx dam 5x5. Pozdro. czekam na szybka odp

Opublikowano

Witam. Zrobilem serwa wszystko dziala ale kumpel jak wchodzi na hamachi to ma niebieska strzalke w dol i nie moze wbic na serwer. Zapore mam wylaczona. Wie ktos co musze zrobic zeby kumpel mogl wbic na serwer? P.S. zrobil mi ktos spol na adres IP 5.143.120.10 z gory thx dam 5x5. Pozdro. czekam na szybka odp

Też miałem taki problem to trzeba w jakieś pliki wejść i poustawiać

Opublikowano

Niech sciagnie stare i nowe hamahi wlaczy je na raz dojdzie do sieci i wtedy sie zaloguje napweno pujdzie ja tak robie jak nie dziala cos

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Niech sciagnie stare i nowe hamahi wlaczy je na raz dojdzie do sieci i wtedy sie zaloguje napweno pujdzie ja tak robie jak nie dziala cos

spoko. stare hamachi jest i nowe tez tyle ze gdy wlacza nowe wyskakuje blad ze nie da sie polaczyc z serwerem (hamachi-nie gry) i tak juz 1 dzien ;x

Opublikowano

to pomoze ktos? i prosilbym o spolszczenie na ip 5.143.120.10 z gory thx

Na Chói double post ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury, u mnie tylko po 10zł, za sms do metin2pl ^^

Daj minusa, weź

:(

• Dodaj nową pozycję...