Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] wasza ulubiona linia i postac w grze ?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lubie grać mid'a ,czemu? Nie chodzę na bota ,bo lubię polegać sam na sobie i analizować błędy ,jeśli przegram line to wiem ,że jest to mój błąd , a nie sojusznika...

Moja ulubiona postać? Kha'zix , akali-(przez długi czas ją mainowałem ,lecz teraz już lekko od niej odszedłem), lee sin no i oczywiście nie standardowe picki...

Hah, troszkę to dziwne ,ale bardziej lubie grać niestandardowymi pickami (które są rzadko grane)... Czemu?

Bo jeśli pick'ne lux ,i w przeciwnym team gość pick'nie kassadina ,to wiadomo ,że mid na ogół jest przegrany... Ale jeśli taką lux zrobie pod AD to kassadin praktycznie nie będzie miał pasywa ,a burst i tak będę miał ładny...

To samo tyczy się AD tris na midzie... Lub chociażby jax'a...

Ogólnie jeśli pickniesz jax'a na mida lub jakiś inny "troll pick" to zostaniesz wyśmiany przez twój team ,ale enemy który musi walczyć vs Ty , będzie miał na twarzy wtf... I zupełnie nie będzie wiedział co przeciwko tobie robić... Jak się zachowywać i wgl...

Znowu zastosuje przykład lux ,otóż standardowo przeciw lux uważa się na jej Q i nie daje się jej harrasować z E ,ale jeśli zrobimy AD lux , to wtedy enemy nadal będzie unikać naszych E i Q ,lecz będzie obrywać od naszych AA...

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje ulubione linie to:

- Mid (Lux, Ahri, Zed),

- ADC (Caitlyn, Ezreal, Draven),

- Top (Irelia, Riven)

Za junglą oraz supportem nie przepadam

Opublikowano

Zdecydowanie mid. Tylko i wylacznie ap. Nie moglabym sie zdecydowac na jedna postac, wszystkie lubie tak samo. Lux, Orianna, Diana, Elise, Nidalee itp itd dlugo by wymieniac :D Ta linia jak dla mnie ma najwieksze mozliwosci. Moja druga ukochana linia jest oczywiscie bot jako support. Uwielbiam ta pozycje, ktora wbrew pozorom nie jest nudna i latwa. Mozesz uratowac adc tylek, zapewnic mu killa, dac calemu teamowi znac gdzie jest enemy team poprzez ustawianie wardow.. Szczegolnie lubie Lulu, ktora mainuje od jakiegos czasu. Dlugoby wymieniac jej zalety (bo wad nie widze wcale :D)

Opublikowano

afk or feed

a na poważnie to wszystko poza botem...

mid - kata, diana, lux, akali, ryze

top - irelia, yorick, garen, jax, wukong

jungle - hecarim, rammus, xin, diana

Opublikowano

Moja ulubiona linia: Solo Top
Moja ulubiony champion na tą linie to mój: Mecha Kha'Zix

Pomogłem? Zawsze możesz wynagrodzić to opcją "lubie to" która jest na forum.

fiddlestick.png

Opublikowano

Moja ulubiona linia to top lecz nie stety postać fizz która jest na mida lubię grać fizzem ale gram nim tylko wtedy jak ktoś napisze przy wyborze postaci (mid) to wtedy sobie fizza mogę wziąźć :D a tak to biorę np Nidalee,Akali czy Teemo lub kogoś z rotacji xD.

Opublikowano

Mid - evelynn , ogarnięta tak że wygrywan na lini z fizz, ryze czy kass , jeśli nie to gram malzaharem .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Support - Leona

AD Carry (main) - nie mogę się zdecydować Ashe/Vayne/Varus.

Zbieram Like ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...