Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo wybrać ?

Killer1918

Woj VS Mag  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Woj VS Mag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...

Gram w nostale dosyć dłuugo, mam łucznika 80 lvl fajne eq ... Ale zachciało mi się nowej postaci ;p i tu nie wiem kogo wybrać.(wk jest pro)

1.Podoba mi się 1 sp maga bo ma fajne skile, ale ma mało hp...(nie podoba mi się holka i coś z blue jest nie tak :D)

2.Podoba mi się 1 sp woja bo ma duużo hp i takie sobie skile.(nie podoba mi się crus)

No i ktoś by może oddał głos w ankiecie i napisał coś o danej klasie (głównie chodzi mi o pvp, bo wiem jak wygląda exp, tzn trzeba szukać wk na lod xD)

Opublikowano

Wszystkie profesje są jednakowo dobre, nie ma "najlepszej".

Mag ma potężniejsze ciosy, ale wojownik za to lepiej się obroni.

Pod względem stunów etc. to mag, a pod względem połączonych skilli, to wojownik.

Ale patrząc na nowe SP, to mag będzie "lepszą" postacią.

Tak więc to Twój wybór ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Grałem wojem i jest to dobra klasa. War jest potężny do tankowania. Blade dobry do pvp. Cruss świetny pod expa. Berek niesamowity w lesie przy dropieniu piórek. Glad jedyny mi nie przypadł.
Teraz gram magiem i mam Red'a. Strasznie zżera mp i dla tego go nie lubię chociaż skille ma pokaźne względem dmg i wyglądu. Mam też Holke która jest fajna do rajdów ale ma tylko dwa skille atakujące. Dalszych sp jeszcze nie mam :c

Ja bym wybrał wojownika na Twoim miejscu. Jest wręcz uniwersalny, do wszystkiego.

@Klaus Fajny avatar i sygna :D

Opublikowano

Ja bym Ci radził grać magiem , wojownik troche przereklamowany jest ;D . A i na magu wcześniej pójdziesz na LoD

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Wojownik szybko się nudzi więc radziłbym ci grać magiem + mag na +80 jest najlepszą klasą według mnie. Owszem, na małym lvl musisz się pomęczyć ale za to potem kosisz ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...