Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft się nie włącza kilka razy.

pavluseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem z włączeniem minecrafta. Otóż gra włączyła się raz-dwa razy na jednym launcherze, za trzecim razem ani rusz. Próbowałem zassać kilka klientów minecrafta i to samo. Java aktualna, sterowniki tak samo.

omg...

Gość michal12386
Opublikowano

em zbiorę ci wszystko albo inny lanucher jak nic nie pomoże to patch javy jak masz windows7 to pobierz aktualizacje może znasz może nie ale miałem program danceEjay7 nie działał po zaktualizowaniu działał bardzo dobrze ;P polecam magiclanucher i optifine a jakby co to jeszcze CCleaner do sprzątnięcia śmieci a wog-ule ciężko stwierdzić czemu tak masz błąd podaj system operacyjny ram kartę graficzną (nazwę i model) i aktualizuj sterowniki karty graficznej może też pomoże.

i trochę ogar orto ^^ bo optifane mi się kojaży z optycznym wiatrakiem nie pisze się optifane tylko optifine ;P jak pomogłem to daj lajka

Opublikowano

Koleś pisze że instalacja starszej javy nie pomaga a większość z was pisze żeby zainstalował starszą jave. Naprawdę, czytać nie potraficie?

competitions,proportional,456,186,60fbec

Gość michal12386
Opublikowano

em no właśnie pisał java i co ?

to aktualizuj sterowniki jak pisałem :

em zbiorę ci wszystko albo inny lanucher jak nic nie pomoże to patch javy jak masz windows7 to pobierz aktualizacje może znasz może nie ale miałem program danceEjay7 nie działał po zaktualizowaniu działał bardzo dobrze ;P polecam magiclanucher i optifine a jakby co to jeszcze CCleaner do sprzątnięcia śmieci a wog-ule ciężko stwierdzić czemu tak masz błąd podaj system operacyjny ram kartę graficzną (nazwę i model) i aktualizuj sterowniki karty graficznej może też pomoże.

i trochę ogar orto ^^ bo optifane mi się kojaży z optycznym wiatrakiem nie pisze się optifane tylko optifine ;P jak pomogłem to daj lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...