Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Sposób przeładowywania broni w shooter'ach

Andreal

Rodzaj przeładowania broni samoczynnej w shooter'ach  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj prze?adowywania broni samoczynnej preferujesz w shooter'ach?

• Prze?adowywanie umo?liwiaj?ce prze?adowanie nawet pojedynczych naboi (bez straty tkwi?cych w magazynku, który wymieniamy)
      20
    • Prze?adowywanie ca?ych magazynków (ze strat? pozosta?ych naboi pozosta?ych w wymienianym magazynku)
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mile widziane uzasadnienia zaznaczonej odpowiedzi. Moim zdaniem wybór 2. jest bardziej realistycznym sposobem. Temat małostkowy, ale od dawna zastanawiam się co na to inni gracze i dlaczego w najnowszych grach właśnie wprowadzany jest sposób 1. przez twórców (ponoć dzięki ankietom).

Opublikowano

we wszystkich prawie grach jest zastosowany sposób 1 i też bardziej to lubię, daje bardziej wczuć się w grę według mnie, szczególnie jak się przeładowuje mając 2/3 magazynka

Opublikowano

"1 - do shooterów dynamicznych

2 - do pseudo symulatorów, które stawiają na grafikę i grywalność"

raczej
"1 - do shooterów dynamicznych

2 - do pseudo symulatorów, które stawiają na grafikę i grywalność

Jestem za 1 , przynajmniej naboje po chwili sie nie kończą.
Opublikowano

Przeładowywanie umożliwiające przeładowanie nawet pojedynczych naboi (bez straty tkwiących w magazynku, który wymieniamy)

Najlepiej nie lubię kiedy nie można przeładowywać kiedy ma się tam 20 z 30 naboi w magazynku

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

1, ponieważ wyjdę do przeciwnika z 30 nabojami, a w 2 opcji mam np. przeciwnika przed sobą i 1 nabój to muszę go wystrzelić i dopiero przeładować wtf?

Opublikowano

2. Nie dość że jest bardziej realistyczne to jeszcze wymaga przez to większej uwagi przy nabojach przez co gra staje się trudniejsza :P

Opublikowano

Zależy, ale jeśli gra ma być realistyczna, to opcja 2. Jeśli jakaś zwykła to pierwsza.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...