Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SlyKingdoms

ReDeMonstRum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeeeeeemano ;D.
Jestem McLisiecki(Nie robie nowego konta bo natym mam dosc dużo postów) i mam pomysł na serię.
Już widzę tych krytyków, że kolejna seria, dość już tego durnego "MajnKrafta" itd.
Ponoć minecraft się przejadł, lecz ja jestem innego zdania.
SlyKingdoms Jak sama nazwa wskazuje to Chytre Królestwa.

W skrócie: Są 2 królestwa, które się nawzajem zabijają.

Rozwinięcie: Członkowie gildii zbierają surowce, i budują twierdzę, a gdy już nadejdzie czas, któreś królestwo wykonuje oblężenia.
Kiedy królestwo podbije wrogą twierdzę, seria się kończy.
W praktyce szybko to sie nie stanie, gdyż materiały ze stone a szansa jest mała na ich wykopanie.
Posiada się 3 życia. Utrata ich wszystkich oznacza koniec czyli ban gracza. Nie da się w żaden sposób odzyskać ani jednego życia(nawet jak sie nie jest zbanowanym).

A teraz o co mi chodzi? Mianowicie chcę zebrać ekipę, z którą była by fajna zabawa na poziomie.

Czyli?(teraz wymagania[sprzętowe xD]):

1. Premium minecraft(nienawidzę piratów, kupuje gry a nie ściągam, a piractwem gardzę).

2. Mutacja oraz dobry mikrofon(chyba że przedstawicielka płci żeńskiej)

3.Dla dziewczyn min 12 lat a dla chłopców min. 15 lat

4. Elastyczne godziny "pracy"(czyli prawie całkowita niezależność przy nagrywaniu od rodziców krzyczących "Pozmywaj naczynia albo wy*ebie ci komputer przez okno").

Co oferuje?

Serwer na własnej silnej maszynie dedykowanej(w zależności ile osób, tyle slotów,).

Serwer TeamSpeak3(32 sloty gdyż ts3 z niewiadomych powodów nie chce mi przyznać licencji non-profit).
Profesjonalna twórczość nagraniowa(Materiały filmowe w HD, Mikrofon pojemnościowy Samson G-TRACK[Dla niewiedzących mikrofon który posiada CTSG], itp.).

Nie jestem gimbusem ; ). To powinno wam rozjaśnić w głowie ; )

Po naborze wyznaczę szefa drugiego królestwa, oraz zostanie przeprowadzone głosowanie co do członków w królestwa, czyli którego będą przedstawicielami(oczywiście jeśli w jednym królestwie jest kolega jest duża szansa na to że się w tym królestwie znajdziecie(99.9% szansy :D).

Gdzie zgłoszenia?

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...