Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

techplanet towar?

penerurwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do sklepu techplanet.pl. A wiec co ile robią dostawy kart graficznych? Mogę/muszę ich poinformować w jakiś sposób ze chce zakupić kartę graficzna która jest obecnie niedostępna i w tedy zrobią dostawę?

konkretnie chodzi mi o karte: http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/sapphire-ati-radeon-hd7870-xt-2g-ddr5256bit-dvihdmimdp-pci-express,36515.html

Jeśli to nie ten dział to proszę o przeniesienie :D Pozdrawiam

Edit: karta już jest niedostępna około miesiąca

Opublikowano

w tej cenie masz chłodniejszego cluba3d, lub gtx660ti od asusa, jezeli nie podkrecasz to polecam tego gtxa.

club3d jest chłodniejszy (masz możne jakiś link do testów?)??WTF?? a w gtx szyna nie będzie za wąska?

Opublikowano

Teraz, kiedy 660Ti jest w promocji, to bierz.

Jak by się skończyły, to 7870XT od Club'a.

ok promocja swoja droga :)

a dlaczego od club a nie od saphhire, czasem saphhire nie jest chłodniejsze(czy to bez różnicy?)? Czy możne różnica leży w wydajności?

i wracając do tematu, muszę ich poinformować ze mam zamiar kupić ta kare graficzna i zrobią dostawę czy robią dostawy co jakiś czas(określony/nieokreślony)?

Opublikowano

Normalnie, poczekaj aż przyjdą i tyle.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Normalnie, poczekaj aż przyjdą i tyle.

hmm czekam już miesiąc z niecierpliwością :) jak by ktoś był tak BARDZO MIŁY i by znalazł zmianie na ich stronie o dostawach i podesłał mi link bym bym bardzo wdzięczny :D bo niestety ja nie mogę tego znaleźć :D

Opublikowano

Ty zamawiasz przez stronę a oni w ciagu Max 2 tygodni maja ta kartę (zazwyczaj trwa to 2/3dni) i wtedy wysyłają kartę

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...