Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SponsorPay

Rumburek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na sponsorpay'u są te reklamy też płatne, one chyba zawsze działały. Ale po nich przychodzi spam na telefon gdzie zabiera on pln z telefonu. To można zrobić tak, że kupić starter np. 9 zł w plusie, wypełnić reklamy i wyrzucić starter i przyjdą mi SM?

Opublikowano

Na sponsorpay'u są te reklamy też płatne, one chyba zawsze działały. Ale po nich przychodzi spam na telefon gdzie zabiera on pln z telefonu. To można zrobić tak, że kupić starter np. 9 zł w plusie, wypełnić reklamy i wyrzucić starter i przyjdą mi SM?

Kumpel tak kombinował i mu sm nie przyłaziły :P

Opublikowano

Zeby niebprzychodzily te platne smsy wystarczy wyslac smsa w ktprym anulujesz subskrypcje. Np STOP FUN. Musisz wejsc na strone z ktorej sa wiadompsci i na dole drobnym druczkiem wszystko jest opisane. Smsy anulujace zazwyczaj sa darmowe

Opublikowano

Zeby niebprzychodzily te platne smsy wystarczy wyslac smsa w ktprym anulujesz subskrypcje. Np STOP FUN. Musisz wejsc na strone z ktorej sa wiadompsci i na dole drobnym druczkiem wszystko jest opisane. Smsy anulujace zazwyczaj sa darmowe

Tak z tym że zawsze zanim zdążysz to anulować to dostaniesz z 2-3 sms już, za które pobierają troszkę pieniążków :P

Opublikowano

Tak z tym że zawsze zanim zdążysz to anulować to dostaniesz z 2-3 sms już, za które pobierają troszkę pieniążków :P

Nie robie reklam w metinie ale z doswiadczenia wiem ze w wiekszosci przychodza po 2-3 ddniach i zawsze udaqalo mi sie wszystko wylaczyc a punkty dostawalem. No i skoro i tak juz mu pobiera to niech lepiej wylaczy zamiast kupowac nowa karte

Opublikowano

Rób oferty w sponsor pay, pobierz HotSpotShield i Security Kiss Tunel, dzięki programom będziesz robił ankiety z innych krajów, poza tym ankiety dochodzą nawet w 30min.

PS: Ofy płatne działają, kup starter i rób, śmiecie będą ale jak nie będziesz używał tego numeru to będzie w porządku. Nigdy nie kupuj abonamentu do SP :X.

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...