Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tort

damigta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

4 rocznice :) ale tak, masz rację mogli dać na jeden dzień i np. żeby to był trudniejsze ze 100 wrogów. No trudno jeszcze może dadzą jakieś itemki.

Opublikowano

Electronic Arts znów pokazuje wyraźnie swoją obojętność do użytkownika. Na wszystkim co ciekawsze lub nowe, oni chcą zarobić. Trochę słabo, bo kiedyś ta gra serio miała potencjał, niestety jak widać nie na zawsze. Najbardziej durne jest to, że nawet na swoją rocznicę, zamiast dać fun graczom, oni sprzedają torty za pieniądze. Żałosne.

Opublikowano

Każda osoba która gra co najmniej od stycznia wie że na walentynki przez EA zostały rozdane kody na 1 000 Funds. Ja sobie je zostawiłem i prawdopodobnie kupie sobie te torty. Nie wydałem na tą ani inną grę Free to Play żadnych pieniędzy, ponieważ jak sama nazwa wskazuje są darmowe, lecz do pewnego stopnia. Gracze któwrzy podobnie jak ja chcą grać w tą grę bo jest darmowa i się im podoba nie będą raczej płakać że EA dodało torty za 999 Funds i oni ich nie mogą mieć, ponieważ cieszą się tym co gra oferuje im za darmo.

Opublikowano

@up

niby jest f2p ale tek napawdę to bez kupowania funds jest trudniej i to dużo. Może dają raz na jaki czas jakieś rzeczy. W innych grach choćby ghost recon online można innych kosić z podstawowymi broniami ale w bfh ci co je kupią mają zbyt duże udogodnienie.

Ps. Nie wiem czemu ale ja owych 1000f nie otrzymałem a w styczniu i lutym jeszcze w tą grę grałem.

Opublikowano

Gra nie polega na samych broniach. Jest jeszcze grafika oraz atmosfera :D

[Edit] Ja np gram bo podoba mi się ten bajkowy styl. A co do broni to nie dają takiej dużej przewagi. Tym bardziej że te naprawde przesadzone są wyłączone na wielu serverach. Ja sobie radze i bez nich.

[Edit2] Powinieneś dostać kod na E-mailu.

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie. Nie musicie wydawać fundsów aby mieć te torty. Wystarczy że zrobicie z 3darmowe ankiety na sponsorpay i macie te 1000Funds.

Ja tak zrobiłem, polecam ;)

Opublikowano

[Edit] Ja np gram bo podoba mi się ten bajkowy styl. A co do broni to nie dają takiej dużej przewagi. Tym bardziej że te naprawde przesadzone są wyłączone na wielu serverach. Ja sobie radze i bez nich.

Hahahahahh.. Ale żeś dojebał. O dobrej grze bez wydania pieniędzy można pomarzyć albo narysować sobie. Bronie nie dają przewagi?

Kto wygra?

20 lvl Strzelec z Super Szwajcarem i Laserem czy 30 lvl Strzelec z Niedorzecznością Rudiego i Strzelbą Steinera?

Sam sobie odpowiedz na to pytanie i pomyśl zanim napiszesz.

Opublikowano

serio?

Laser, pp df to nie wszystkie bronie przesadzone. Chyba oczywiste że ktoś kto ma Super Szwajcara i Super Łamignata to wygra z takim strzelcem z podstawowymi broniami.

Co do atmosfery to miała być 2 wojna światowa...a teraz to walka pomiędzy robotami ,kosmitami, czarownikam( o.O), mutantami i jakimś innym badziewiem - to jest 2 wojna światowa? Co do grafiki to nie jest na najwyższym poziomie, gry z 2009 miały dużo lepszą. Więc gra opiera się na broniach...

@edit

SznajkerTMPL ja nie mam opcji sponsorpay - zakładka jest pusta ;)

Opublikowano

Gram na koncie kolegi, który posiada Kradzionego Szwajcara oraz Wspaniałość Wolfganga. Ma dokładnie 14 lvl. Co z tego, że grałem przeciwko 30 lvl'owi, który posiadał podstawowe eq ?? Nie radził sobie kompletnie w pojedynkę - tylko w grupie, nie miał po prostu Skilla.

Rozumiem, ktoś gra naprawdę długo i ma doświadczenie - wtedy bronie Super/Uber nie są mu potrzebne (jak mi :p) ani kupione, bo ma Skilla. Ale bronie w większości przypadkach odgrywają najważniejszą rolę, nawet dla tych potencjalnych najlepszych (30 lvl) graczy.

Mnie też podoba się grafika, atmosfera podczas rozgrywki. Możesz sobie pograć 4fun, z przyjaciółmi, ale co z tego, jeśli za chwilę wyskoczy ci komandos z Mk1 z 3 ammo i cię zabije - jeden, drugi, piąty, ósmy raz ??? I tak do znudzenia ... ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wszyscy piszecie, że nie da się wygrac z podtsawowymi brońmi i tu już mówie, że jesteście bardzo, ale to bardzo śmieszni, ponieważ dobry gracz umie grać każda bronią, zabić każdą bronią, zabić na każdym terenie, to jest jak gra w piłkę nożną, umiesz grać? jeśli umiesz to wygrasz wszędzie w każdym środowisku.

Opublikowano

@up

Nie mówię, że wszyscy z podstawowym eq nie umieją grać, nie mają skilla czy coś, ale kto wygra 1v1 30lvl ze zwykłym uzbrojeniem czy taki 15lvl z elitą m249 1. klasy, laserem i df'em? Wydaje mi się, że ten drugi. A jak ledwo zabijesz kolesia z super eq, masz 5hp i dobije cię gracz na 2lvl z kommandant'em machając no to wiesz. Tak na marginesie temat dotyczy tortów a nie, broni, skilla itp. Więc tak na zakończenie tej dyskusji powiem tak: gra jest 100% dla hajsu i w 95% polega na samych broniach.

Opublikowano

[Orł] --> Ja zanim napisze myśle w przeciwieństwie do Ciebie B)

[PanDorsz] --> Gram w tą grę od 2011 z przerwami ale jakoś nigdy mi nie przeszkadzało że ktoś mnie zabił jak miałem 2 HP. Po za tym zdażyło mi się tak może parę razy. Wystarczy się oglądać dookoła siebie, więc tak jak napisał ktoś wyżej wystarczy mieć skilla. Do 15 Poziomu grałem Strzelcem u nacji Royals. Grałem wtedy podstawowymi broniami i dobrze sobie radziłem. Poźniej z różnych darmowych kodów uzbierałem sobie Funds na broń i co? Żałuje że ją kupiłem.

Jak napisał PanDorsz tą dyskusję na temat broni można zakończyć. W razie dalszych dyskusji załóżcie nowy temat i poinformujcie mnie wiadomością chętnie się przyłączę. :)

Opublikowano

[PanDorsz] --> Gram w tą grę od 2011 z przerwami ale jakoś nigdy mi nie przeszkadzało że ktoś mnie zabił jak miałem 2 HP. Po za tym zdażyło mi się tak może parę razy. Wystarczy się oglądać dookoła siebie, więc tak jak napisał ktoś wyżej wystarczy mieć skilla. Do 15 Poziomu grałem Strzelcem u nacji Royals. Grałem wtedy podstawowymi broniami i dobrze sobie radziłem. Poźniej z różnych darmowych kodów uzbierałem sobie Funds na broń i co? Żałuje że ją kupiłem.

Jak napisał PanDorsz tą dyskusję na temat broni można zakończyć. W razie dalszych dyskusji załóżcie nowy temat i poinformujcie mnie wiadomością chętnie się przyłączę. :)

musiałeś chyba kupić super karabin maszynowy Maxwella albo super niedorzeczność Rudiego, że nażekasz

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

Widać, że świeży jesteś w BFH... Można koxić z podstawowymi broniami ale chyba z przeciwnikami o 10lvl mniejszymi. Nie wmówisz mi, że można być zajebistym graczem Battlefield Heroes bez wydawania hajsu, bo to nie możliwe.

Opublikowano

@up

dyskusja na temat broni i skilla zakończona więc jak chceci jeszcze coś na ten tematpowiedzieć to załóżcie nowy temat.

@top

Z tortami wszystko się wyjaśniło więc temat raczej można zamknąć.

/Zamykam w takim razie ~Keniger

Opublikowano

Widzę Orł że tobie nie wystarcza więc załóż nowy temat podyskutujemy dalej :)

Co do podstawowych broni uwierz że można zabić nawet wykokszonego gracza. No przynajmniej ja tak umiem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...