Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PLICZKI SERWEROWE] pliki serwerowe by michal12386 nowość polskie pliki serwerowe **** <------ wbij tu

Gość michal12386

Rekomendowane odpowiedzi

Gość michal12386
Opublikowano

Wszystko napisane na odpie**** , myslisz ze za taka prace ktos postawi Ci Like ? . Napisales Pluginy i co dalej ? Pliki Serwerowe Czyli Zdjecia , wieksze przyblizenie do serwera ,wersja itp . A nie same pluginy i radz se sam , zgaduj co jest w srodku .

co ty gadasz za głupoty ? pluginy są zdjęciami taki mądry a sam nie wie co pisze. nie pojmuje co to znaczy :/

Większego gówna nie było. Spolszczenia nie są Twoje, kilka spolszczeń jest od BR3ND'a.

0,00000000000000000000000000001/10

to nie są pliki by br3nrd ! co jak on ma wordguarda i ja też wgram worldguarda i spolszczę to już nie jest mój tylko jego ? żal mi cie !

Opublikowano

Te pliki to dno/syf połowa od br3nd'a i jeszcze do tego kłamiesz

0/10.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Gość michal12386
Opublikowano

a z kąd to możesz to wiedzieć mam w du*** jego pliki

Opublikowano

Przydało by sie usunac kilka pluginów ponieważ, Nie potrzebne są np. 2 pluginy od pvp, Wystarczy jeden, Przydalo by sie tez dodać orebfuscator przy dobrej konfiguracji nie laguje serwera.

Opublikowano

To powiedz co ten plugin robi ;) Lagi nie zmniejszą się samym pluginem :P Przydał by się tez spigot, Oraz zmniejszyc ilosc ladowanych chunkow, z 10 na np. 5 . Bo taka ilosc pluginow nie da rady na przecietnym serwerze.

Gość michal12386
Opublikowano

miałem te pluginy miałem 80% ram'u z 917 mb ram bo reszta była poświęcona na śilnik Java a tps były 2.0 tylko że po za tymi miałem zestaw nolagg a potem śilnik się zj**** i zaczął zżerać ram i z tymi pluginami miałem 20 % a serwer ładował się 2 h

Opublikowano

Przeciętnie serwery maja 64mb/slot Więc nie wiem jakim cudem to uciągną, Twoja wypowiedz jest trochę nie jasna, Chcesz powiedzieć że serwer z tymi plikami uruchamia się 2h? Jeśli tak to po co udostępniasz?

Opublikowano

Jak ty masz jego pliki w d**** to ja mam twoje w d**** i sprawa załatwiona.. -.-

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Gość michal12386
Opublikowano

żal mi cie

Przeciętnie serwery maja 64mb/slot Więc nie wiem jakim cudem to uciągną, Twoja wypowiedz jest trochę nie jasna, Chcesz powiedzieć że serwer z tymi plikami uruchamia się 2h? Jeśli tak to po co udostępniasz?

z tymi plikami włączał się po 2 min. ale na hoście silnik deweloperski
się zepsuł bez tych plików miałem 40 % ram'u a powinno być 90 %

chodzi o śilnik craftbukkit_1.5.2 ten jeden plik ładuje sięi buguje ciężko będzie więc ci opowiem :

miałem zajefajny serw o nazwie xtremcraft.pl miałem te pliki ciężko rozbudowane nic nie umiałem nawed cubboida nałożyć. nie wiedziałem co to //wand MrDestroj mi pomagał budowniczy serwa. serwer był jeszcze na 1.2.5 a 1.3. potem się poduczyłem i umiałem więcej serw był na hamachi potem go rozbudowałem lepiej budowałem i serwa zrobiłem non Hamachi a potem wrzuciłem na dedyka (craftserve.pl) wooden 10 slotów 1024 mb ram. zapoznałem się w 5 min z filezilla i wgrałem serwer serw chodził przez 4 miesiące przed tymi zdarzeniami miałem problemy np atak botami czyli gfdgtfg53g5 dołączył do gry i wiele innych i tak po 5 naraz wchodziło i wychodziło. z serwerem przeżyłem dużo serwer był często pełen byli zazdrośnicy co mieli spawn z cobla ^^ i reklamowali. administracja była bardzo zgrana ja tpacce mrDestroj Kixx22. a nagle wyłączyłem i włączyłem serwer i zaczęło się zżeranie ram'u

Opublikowano

2 Minuty? :D To bardzo dużo przeciętny serwer uruchamia się w 20 sekund nawet mniej :P

Gość michal12386
Opublikowano

no może mniej niż 2 minuty. no ale no przecież multiverese musiał załadować mapy : world, world_nether,world_the_end,pvp,pvp2,dzialki,surowce, i była przez miesiąc creative ;P

Opublikowano

Dodatkowe mapy = Dodatkowe lagi. Moim zdaniem musiałbyś usunąć połowę pluginów, Ponieważ wiekszośc jest bezużyteczna i zżera dodatkowy ram ;)

Opublikowano

Popraw ortografie.

- ptweaks - obnirza lagi na serwerze

- memory checker do zwalniania ramu i tps (podam komędy)

Popraw nazwy pluginów na porządne np.Multiverse-Core

Dodaj jakieś ciekawe czcionki.

Zrób changelog.

Usuń niepotrzebne pluginy.

Dodaj zdjęcia.

Zamiast:

- mchatsute ładniej wygląda chat

To zrób:

- MChatSuite - nowe funkcje do czatu.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...