Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Formacja dronów dla mnie

axlkamil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem jaką formację wybrać i prosze o pomoc.

Obecnie latam golcem z designem solace+8 irków i zastanawiam jaka formacja będzie dla mnie najlepsza.Moja gra ogranicza sie głównie do bicia alienów i uciekania przed wrogami, na bitki prawie wcale nie latam ale czesto bywam na pall. Moim zdaniem najlepsza to formacja serca lub rombu ale którą wybrać?

Opublikowano

Najlepiej obie, na PVP ćma, serce, romb, na NPC serce(w przypadku możliwości zaatakowania przez graczy na bocie) romb.
Którą wybrać? Brałbym serce na początek, dlatego że 10% osłony i 20% hp więcej da ci na prawde dużo jak cie ktoś zacznie jechać.
Czyli w kolejności: serce:romb:ćma:krab - ja kupiłem tak i dobrze mi sie lata na nich (:

7yo9.png

Opublikowano

Ja, polecam ci romb, kupiłem pierwsze serce i żałuje, niby więcej osłony i HP, ale romb regeneruje ci cały czas osłony i do alienów bicia ręcznie jest najlepszy, chyba że chcesz kupić 1 formacje do PVP/EXP to wybierz serce.

Pozdrawiam

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Ćma się nada na alienki, ale tylko jak świetnie kręcisz. Wtedy bije się je o wiele szybciej, nie musisz zbijać 400k osłon. Dobrą alternatywą jest formacja dwóch strzał

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

W takim razie na wrota jakie formacje polecacie ofensywne czy bardziej defensywne?

Na wrota powiadasz, ja we wrota puszczam bota na ćmie :) Alienki szybko padają a bot wykonuje wrota tak, że HP mu praktycznie nie schodzi mimo tego że jest bez osłon

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Wybiore serce lub ćme ale czy ktoś mógłby mi bardziej wyjaśnić o co chodzi z ćmą? Czy osłonka mi spada nawet jak nic nie bije?

Tak, mając włączoną Ćmę zabiera Ci ta formacja ileś tam osłon na sekundę nawet jeśli nikogo nie bijesz a jej plusem jest to, że dodaje HP oraz ingeruje w osłony przeciwnika i więcej obrażeń zadawanych jest bezpośrednio na HP niż na oslony

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Szkoda że nie napisałeś czy bijesz alieny ręcznie czy na bocie. Na bocie lepsze jest serce a ręcznie romb. Co do ucieczki to bez znaczenia bo i tak padnie od "basiora" 8S

Opublikowano

Szkoda że nie napisałeś czy bijesz alieny ręcznie czy na bocie. Na bocie lepsze jest serce a ręcznie romb. Co do ucieczki to bez znaczenia bo i tak padnie od "basiora" 8S

Nie gram na bocie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...