Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Playstation 4 ukazane!

NaZmO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj 3:00am rozpoczeła się 2 godzinna konferencja Sony.Omówiona została masa gier niestety żadnych "gigantów" krótki gameplay z ACIV i chwilowa wzmianka o GTA V nie spełniły moich oczekiwań.Miłą opcją był gameplay z watch dogs - tytuł zapowiada się świetnie.Pamiętajmy że E3 dopiero sie rozpoczyna.Nie to jest teraz ważne gdyż naszym oczom został ukazany wygląd następnego dziecka ze stajni Sony:

485994189.jpg
źródło gry-online.

Taki tam kopnięty odtwarzacz VHS :)

-Playstation 4 będzie kosztować 399euro (o 100 euro mniej od xboxa) czyli około 1700zł.Microsoft zapewne zjada paznokcie.

-absolutnie żadnego wymogu połączenia z internetem.Da sie? Da sie.

-PS+ rozszerza sie na PS4,wszystkie abonamenty przechodzą.

-Żadnych kombinacji co do pożyczania jak i sprzedawania gier (patrz Xbox-one) Sony nie zamierza zdzierać z nas kasy na każdym kroku.

-I tu dosyć ciekawa i zaskakująca wiadomość.Najprawdopodobniej granie online będzie płatne (5$/msc)

-Przechowywanie "w chmurze" rozpocznie się od 2014r.

Sony ostro jeździło po Microsofcie.Będę szukał wzmianek potwierdzających płatny multiplayer bo chwilami nie nadążałem z tłumaczeniem Panów na konferencji.Mimo wielu zaskakujących informacji chyba juz jest pozamiatane i wiadomo którą konsole wybrać.

Z pozdrowieniami dla microsoftu :)

Więcej informacji

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=77761 

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Dla Sonego PS4 jest ostatnią deską ratunku, to jest ich być, albo nie być. Mam nadzieję, że w tym wypadku Sony rozgromi w liczbie sprzedanych egzemplarzy Microsoft :). PS PLUS to dobra opcja, bo niby zapłacisz te 150zł za rok ale, dzięki temu masz wiele przydatnych rzeczy, możesz testować nowe gry, przez jakiś okres za darmo. A skoro Microsoft już wcześniej coś takiego wprowadził jak opłaty za grę online to Sony nie chciało być gorsze :).

Bez-nazwy_hanxnrr.png

Opublikowano

@UP

co ma oznaczać, że tym razem rozgromi w sprzedaży?

przecież Sony sprzedało więcej egzemplarzy swoich konsol niż Xbox, tyczy się to PS2 vs Xbox oraz PS3 vs Xbox360... nie dalej jak miesiąc temu serwisy o tematyce konsol podały liczbę sprzedanych egzemplarzy PS3

Sony nie wprowadziło płatności do gry po sieci bo MS to zrobił... powiedzieli wprost dlaczego i po co, radzę poczytać trochę informacji zanim zaczniesz wypisywać jakieś urojone rzeczy

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Chuj szczerze nas - Polaków obchodzi xbox one bo i tak u nas gry nie będą działać , nie srać ogniem kurwa.

X0ne jest już pozamiatany, strzelili sobie w kolano tym gównem i tyle.

PS. Nie ma szans że kupie konsole za 1700zł , za tyle mam kompa który ciągnie bf3 z 70fps na multi ^^

Opublikowano

Tak, racja Sony miało więcej sprzedanych egzemplarzy co nie zmienia faktu, że dla nich PS4 to ostatnia deska ratunku. Dlatego mówiąc "rozgromi" mam na myśli, że w znacznym stopniu przebije sprzedaż xboxa.

A co do płatności to wiem co pisało bo też się interesuje tym tematem, ale poniekąd Sony też dlatego wprowadziło, dlatego to nie są urojone rzeczy :)

Bez-nazwy_hanxnrr.png

Opublikowano

Raczej poczekam aż cena troche zejdzie i kupie, myślę że ten cios od Sony dla Microsoftu może być bolesny :)

Btw. Kolejna część GTA z pewnością już wychodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...