Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wt vs WoT ?

PvtJacob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie ? Czy po wprowadzeniu do War Thunder czołgów gra przewyższy Wot' a ? Myślę ,że Wot będzie miał niezłego konkurenta i w końcu WG weźmie się do roboty :). A wy ,co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Samloloty wt ma lepsze(moim zdaniem) więc mysle że konkurencja będzie duża,lecz starsi gracze zostaną w WOT w końcu szkoda tego co sie zdobyło :)

Opublikowano

gralem w WT i ta gra nie "lezy" mi , zobacze jek bedzie czolgami sie jezdzilo . Ogolnie sadze ze konkurencja bedzie dobra dla samych graczy .

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Co racja ,to racja ,ale jestem ciekaw jak to się potoczy ...

Na razie o ile mi wiadomo WT skupia się na samolotach oraz na Statkach a czołgi bd jeszcze później. Ale muszę przyznać że WT przegania WoA nie powiem jak..

Jak narazie WG dominuje w czołgach i narzuca graczom swoją politykę zobaczymy jak WT wyda czołgi czy coś się zmieni.

Sig.png

Opublikowano

Dokładnie gracze juz sa powoli znudzeni WOT-em nie ma w nim juz nic nowego i nic co by moglo zmobilizowac starych graczy do rywalizacji. Dodaja nowe czolgi dodatki gowniana amunicje za zwykle kredyty czysty syf. Sam mam za soba ponad 20k walk i po prostu zygam ta gra. Zeby tylko zbic gwaizdki musze sie solidnie zmobilizowac a o dalszym graniu to juz nie ma mowy.

Opublikowano

Nie lubie War Thunder, a mam dość dużo bitew. Na początku bety było super, a teraz niepotrzebne rzeczy dodali.

Opublikowano

W wt nie będzie prototypów więc miłego grania 40 tankami .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

W wt nie będzie prototypów więc miłego grania 40 tankami .

To kwestia gustu ja, wolę gry realistyczne np wolę Arme niż cod , i to tak też tutaj działa.Lepiej mi sie gra jak mam świadomość że te 40 czołgów wylczyło naprawde niż dawać prototypy które nie wyjechaly z garażu.Jest jeszcze kwestia modułów,czy będą zgodne historycznie czy też dadza np działo 122mm do IS

Opublikowano

Up IS miał historycznie działo 122mm

to przepraszam,nie znam się na tym przeczytałem gdzieś tam jakiś temat i mi się tak zapoamiętało,może chodzilo o kw1s :)

Opublikowano

A ja wam powiem jestem z WOT`EM juz ponad 1 rok mam ladne czolgi i oczywiscie nudzilo mi sie tez ale odkad znalazlem dobry klani zaczelem jezdzic na cw i esl odrazu zminilem zdanie i zostane przy tej grze do konca

Opublikowano

Kumple z klanu, mieli niezłą podjarkę z WT ale i tak wszyscy wracają do Wota :) Po za tym co za różnica czy się jedzie prototypem czy czołgiem który brał czynny udział w walkach, skoro i tak wątpię że realistycznie od wzorują parametry czołgów.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Wt robi klasyke - skoro tanki sa zajete to wyprzedzimy ich w samolotach i statkach a dopiero zaszturmujemy baze czolgow. NIezaprzeczalnie garficznie obie gry sie roznia na korzysc WT. Wot zdaje sie byc nieco przestarzaly. Co do grywalnosci to ciezko porownac walke samolotow do walki czolgow wiec porownania wyjda kulawo. Tendencja jest ze w poszukiwaniu nowych wrazen (nawet jesli jest to tylko nowa grafa) gracze odchodza do innych projektow wiec jak Wot nie ruszy z kopyta i nie poprawi mm oraz ogolnego wrazenia wizualnego to za czas jakis zapomimy o jego istnieniu. Jednak po co kroluje i zostaje sie cieszyc z kolejnych fragow :P

Opublikowano

Wt robi klasyke - skoro tanki sa zajete to wyprzedzimy ich w samolotach i statkach a dopiero zaszturmujemy baze czolgow. NIezaprzeczalnie garficznie obie gry sie roznia na korzysc WT. Wot zdaje sie byc nieco przestarzaly. Co do grywalnosci to ciezko porownac walke samolotow do walki czolgow wiec porownania wyjda kulawo. Tendencja jest ze w poszukiwaniu nowych wrazen (nawet jesli jest to tylko nowa grafa) gracze odchodza do innych projektow wiec jak Wot nie ruszy z kopyta i nie poprawi mm oraz ogolnego wrazenia wizualnego to za czas jakis zapomimy o jego istnieniu. Jednak po co kroluje i zostaje sie cieszyc z kolejnych fragow :P

WT się dopiero zaczyna a WG ma zamiar wrzucić Havoka {?) i będzie realistycznie (?) .

Zresztą chodzą pogłoski po czeskich(serio znam troche czeskiego ) forach o nowym silniku .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

To kwestia gustu ja, wolę gry realistyczne np wolę Arme niż cod , i to tak też tutaj działa.Lepiej mi sie gra jak mam świadomość że te 40 czołgów wylczyło naprawde niż dawać prototypy które nie wyjechaly z garażu.Jest jeszcze kwestia modułów,czy będą zgodne historycznie czy też dadza np działo 122mm do IS

Ja też wolałbym pograć normalnymi czołgami a nie jakimiś gównami/cudami które były tylko na papierach albo nawet nie istniały.

WT zrobi czołgi i będą szły ma moim PC - WoT odinstalowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...