Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][200 SLOTÓW][16GB RAM][AUTORSKIE PLUGINY][LEVELE][2 EDYCJA][EXP ZE STONE] -★- GuildCraft -★- Reaktywacja serwera o którym marzysz!

Antoine.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-----» GuildCraft «-----

< > ADRES IP : 46.29.20.232

< > ADRES IP SERWERA TeamSpeak 3 : 46.29.20.232

< > Start piątek 18:00!

21357252915162551764.png

< > ADRES IP : 46.29.20.232

< > Typ : Survival/Gildie

< > 200 slotów,

< > Wersja 1.5.2,

< > No-Premium.

66961936987197853286.png

Właściciel -- KoMaR1911

Właściciel -- Merajur

Moderator -- Natka1100

---------------------------------------------------------------------------------------------------

41463181704665100085.png

-- Na serwerze jest 200 slotów przeznaczonych dla Was,

także dla nikogo nie zabraknie miejsca. ;)

-- Serwer stoi na dedykowanej maszynie z 16GB RAM, tak więc

nigdy nie występują opóźnienia (lagi),

-- Dla urozmaicenia rozgrywki dodane są m.in. areny

SurvivalGames, automatyczne Parkoury i wiele więcej Mini-Game

-- Autorskie pluginy? Oczywiście! Nasi technicy przygotowali dla Was

znakomite, w pełni autorskie skrypty oraz pluginy, które dodają na

nasz serwer coś, czego nie znajdziecie nigdzie indziej!

-- Nasi budowniczy dołożyli wszelkich starań, aby

mapa wyglądała idealnie, wszystkie budowle tworzone były

z największą starannością.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Więcej informacji o serwerze już wkrótce! ;-)

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie czy plugin na frakcje jest napisany czy ten standardowy ?

Długo myśleliśmy czy wprowadzić już praktycznie gotowy plugin na frakcje, czy zostawić standardowy.

Podjęliśmy jednak decyzję, że zostawimy domyślne Factions. Ma mniej błędów i każdy dobrze zna jego działanie. ;)

Opublikowano

Długo myśleliśmy czy wprowadzić już praktycznie gotowy plugin na frakcje, czy zostawić standardowy.

Podjęliśmy jednak decyzję, że zostawimy domyślne Factions. Ma mniej błędów i każdy dobrze zna jego działanie. ;)

ok dzieki a i jeszcze mam pare pytań

1.Czy claimuje sie /f claim/autoclaim czy jakiś item który daje np : Cuba 50x50

2.Czy jest ogarniczenie swiata

Opublikowano

Claim, oraz autoclaim.

Ograniczenie świata jest. Startujemy od ograniczenia do 3000 kratek i stopniowo powiększamy. ;)

Opublikowano

Claim, oraz autoclaim.

Ograniczenie świata jest. Startujemy od ograniczenia do 3000 kratek i stopniowo powiększamy. ;)

kurcze no troche szkoda lepiej byłoby itemem ;<

Opublikowano

Dla niektórych lepiej, dla innych gorzej.

Claimy mają swój klimat. ;)

ale jest jakaś szansa że dacie jakiś item zamiasta /f claim

Opublikowano

Nie, nie ma takiej możliwości.

a właśnie ostatnie pytania bo zaraz będe miał 50/100 ze spamu

1.Jest ograniczenie konto na jedno ip tak zwane Multikonto

wbije ktos z H@ na ts3 ?

Opublikowano

@Szymon : Jest ograniczenie na 2 konta na jedno IP, aby nie było takiej sytuacji, że brat nie może się zarejestrować, bo ma to samo IP. :)

@pijany : McMMO prawdopodobnie nie będzie. Plugin strasznie zbugowany, a nic wielkiego w sumie nie wprowadza, dodatkowo obciąża serwer.

Opublikowano

@Szymon : Jest ograniczenie na 2 konta na jedno IP, aby nie było takiej sytuacji, że brat nie może się zarejestrować, bo ma to samo IP. :)

@pijany : McMMO prawdopodobnie nie będzie. Plugin strasznie zbugowany, a nic wielkiego w sumie nie wprowadza, dodatkowo obciąża serwer.

wbijecie na ts3 ? H@

Opublikowano

@Steve_17 : Obiecujemy, że nie spierdolimy. :D

Wtedy był to naprawdę spory niewypał, teraz zobaczycie co się będzie działo! ;)

Opublikowano

Mcmmo jeśli dobrze się skonfiguruje to nie będzie się bugować, po prostu napisz że nie chce wam się go wgrywać i tyle.

Ja na serwerze już nie zagram i odradzam gry ;) Antoine (podszywający się pod nicki: Julia,skkf, Avaters) to zwykły gimb z gotowcem ;x Pamiętam jak sam stawiał tnt w naszej bazie i ją wysadzał kiedy mieliśmy wojne z "pupilkami" administracji ;).

Zresztą, srał to pies, pewnie tera też server padnie po tym jak hajs będzie się zgadzał :x

Opublikowano

@Pijany : Wszystkie te akcje działy się pod koniec serwera, kiedy już wiedzieliśmy, że serwer padnie, także bawiliśmy się.

Teraz możesz wejść i zobaczysz jak wszystko będzie ogarnięte i dopracowane. ;)

A i tak, jestem "gimbem". Mam 14 lat i się tego w ogóle nie wstydzę, ponieważ liczy się dojrzałość. ;)

Nad McMMO pracujemy, zapraszam do tego tematu, jeśli chcecie pomóc : http://www.mpcforum.pl/topic/966311-szukam-w-pelni-odbugowane-mcmmo-;/

Opublikowano

Mcmmo jeśli dobrze się skonfiguruje to nie będzie się bugować, po prostu napisz że nie chce wam się go wgrywać i tyle.

Ja na serwerze już nie zagram i odradzam gry ;) Antoine (podszywający się pod nicki: Julia,skkf, Avaters) to zwykły gimb z gotowcem ;x Pamiętam jak sam stawiał tnt w naszej bazie i ją wysadzał kiedy mieliśmy wojne z "pupilkami" administracji ;).

Zresztą, srał to pies, pewnie tera też server padnie po tym jak hajs będzie się zgadzał :x

Kolego powiem ci tak nie "zesraj" sie tym mcmmo zobaczyłem twoje posty i all na mcmmo nie ma to serwer chu**** wez sobie zrob sam serwer i wgraj mcmmo i graj sam ja ci tak zalezy

Opublikowano

Szymonqa dobrze mówi, polać mu!

Nie odbiegając od tematu...

McMMO zostanie zainstalowane! ;-)

Jeśli jednak będziesz chętny do współpracy to pisz na pw na mpc ; )

Opublikowano

Okej, na pewno napiszę, gdy zmienię zdanie. ;-)

Mogłbyś wbić na ts3 albo jakiś kontakt prócz ts3 bo źle się zrozumieliśmy

Opublikowano

McMmo ja już ktoś pisał nie ma bugów jak ktoś umie skonfigurować wiem że da się nawet zrobić tak by po śmierci zabierało skille by ludzi nie mieli ich tak dużo jest to bardzo fajna sprawa . A na server zobaczymy może wbiję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...