Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][200 SLOTÓW][16GB RAM][AUTORSKIE PLUGINY][LEVELE][2 EDYCJA][EXP ZE STONE] -★- GuildCraft -★- Reaktywacja serwera o którym marzysz!

Antoine.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko no to się cieszę bardzo z tego powodu bo McMmo w Minecrafcie zachęca go gry aż się chce grać :)

A ogarniecie jak by się dało to ogarniecie to z dedami i utratą lvl :)

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest coś takiego że gdy gracz padnie zostanie zabity przez kogoś to traci x danego skila tóry jest wybierany losowo a x zależy od poziomu tego skilla :)

Opublikowano

@Yomate : Rozumiem, postaramy się coś takiego dodać. ;)

@MrPatryko : No cześć, jak tam?

Jeżeli możesz odpisz na pw ja już nie spamuje

Opublikowano

@Steve_17 : Obiecujemy, że nie spierdolimy. :D

Wtedy był to naprawdę spory niewypał, teraz zobaczycie co się będzie działo! ;)

No ja mam nadzieje :D Dziekuję moderatorowi który mi dał ostrzeżenie xD mmm jestem uzależniony od adrenaliny. HAHA :D Pozdrawiam

Opublikowano

@Muras : Ja Cię proszę, ogarnij się... Nie mieszaj Skype z MPCforum i serwerem, bo to nie ma sensu.

@TOP : Zmieniłem nick H@ na KoMaR1911.

Opublikowano

Kurcze, serwer zapowiada się fajnie ale kojarzy mi się nick AvaterysPL i niestety nie zbyt dobrze :/... Nie mogę sobie przypomnieć :D Miejmy nadzieje, że to nie ta sama osoba -.-

Opublikowano

Rebelde : Jakie konkretnie złe wspomnienia?

Pode mnie się chyba nikt nie podszywa... ;)

---

Start przełożony na piątek 18:00! Chcemy wszystko idealnie dopracować, abyście grali na serwerze bez błędów i lagów. ;-)

Opublikowano

50 minut i zapowiedź 3 edycji ? ;) nie no wpadnę xD

@edit kurw..de dzisiaj czwartek (facepalm)

Opublikowano

Była szansa, że wystartujemy dziś, Lecz chcemy wszystko pięknie dopracować, posprawdzać, i mamy jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, Więc start będzie jutro (Piątek)

@steve Jest to 2 edycja nie 3 :D

Maszyna Sprzedana.

Opublikowano

Czyli KoMaR1911 To avaterys z innym nickiem? Jeśli tak to pewnie znowu serwer padnie po kilku dniach... Chociaż zapowiada się fajnie ;)

Opublikowano

@up Nie padnie. :) Do tego serwera będziemy dokładać wszelkich starań aby grało wam się jak najlepiej :) Jeżeli po starcie zauważycie jakiś błąd, czy bug to proszę nam zgłaszać od razu :)

Maszyna Sprzedana.

Opublikowano

@up A co złego jest w factions?

To że takich serwerów jest Miliony... I padają po kilku dniach... Sądząc po poprzednich serwerach avaterys'a z tym też tak będzie...

Opublikowano

Była szansa, że wystartujemy dziś, Lecz chcemy wszystko pięknie dopracować, posprawdzać, i mamy jeszcze kilka rzeczy do zrobienia, Więc start będzie jutro (Piątek)

@steve Jest to 2 edycja nie 3 :D

Dobra nie gadam z tobą bo za tępy jesteś :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...