Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponad 30 lvli różnicy

Bartekyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 75 lvl i moja dziewczyna zaczęła grać w metka ze mną i chciałbym ją jakoś podexpić ale niestety jest to ograniczenie 30 lvli :/ Mógłbym wyexpić sobie 45 lvl na drugim koncie zeby założyć pt ale to już lepiej by było jakbym jej wbił ten lvl. Czy znacie jakieś hacki albo inne sposoby żeby ominąć to ograniczenie ? Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Tak jak napisał @UP
Nie ma innego sposobu, poszukaj kogoś z 45 poziomem, dziewczynie wbij 15, niech on założy wam pt ustawi na równy i idzie na inny CH, myślę że znajdziesz kogoś takiego;)

Opublikowano

Tak jak napisał @UP

Nie ma innego sposobu, poszukaj kogoś z 45 poziomem, dziewczynie wbij 15, niech on założy wam pt ustawi na równy i idzie na inny CH, myślę że znajdziesz kogoś takiego;)

ty ale tu żeś dowalił jak mogą iść na inne CH? jak jedno pt przypada na jedno Ch ?.

@

Wystarczy Jakiegoś znajomego zapytać czy coś albo może masz dropka czy tam nie wiem bufkę czy kumpel ma bufkę czy tam dropa i go prosisz :P i ci pt założy.

Ker169.gif

Opublikowano

Łącznik 45lv. Wbij dziewczynie 15lv. Pamiętaj, że expiąc ją, expisz również łącznika :)

Nie musi expić, bo pójdzie gdzieś indziej...

Opublikowano

Osoba 45lv idzie z Tobą,i dziewczyną (która musi mieć już minimum 15lv) na spot,gdzie będziesz expił.

Zakłada wam obu PT,ustawia równy,i idzie sobie do M1.Exp leci tylko na was dwóch,tj. do Ciebie,i do dziewczyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...