Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobic kase w wieku 12 lat?xdd

Shinoitte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może pod latarnie? , jeśli nie to może żebraj pod kościołem? , jeśli nie to nie wiem , może hoduj kurczoki albo świnie mieśo sprzedawaj najlepiej z ptasią grypą .

/zakaz handlu

Opublikowano

Może pod latarnie? , jeśli nie to może żebraj pod kościołem? , jeśli nie to nie wiem , może hoduj kurczoki albo świnie mieśo sprzedawaj najlepiej z ptasią grypą .

I co teraz myślisz że fajny jesteś?

Co do tematu to może pozbieraj jakieś warzywa/owoce z działki, weź jakis stołek i przy ulicy sprzedawaj.

Opublikowano

używaj więcej emotikonek to będą Cię mieli za większego dzieciaka niż jesteś. nie zarobisz. nie pójdziesz na budowę nie zrobisz nic

Idiots, everywhere idiots...

Kupiłbyś zioło od 12 latka? bo ja tak, ale za gieta dałbym mu 5 zł. i wpierdol, więc raczej by chłopak nie zarobił..

Za cwaniactwo dostalbys w morde, od 12 latka. Sztuki walki sie przydadza;p

Patologia i margines...

shinq.png

Opublikowano

Koś trawnik , pomóż starszym ludziom z zakupami , pomóż rodzicom w domu , poproś babcię aby Ci dała , zbieraj puszki z rowów bądź jakieś metalowe części typu ruły itd ...

u6pv.jpg

Opublikowano

Niezły cwaniaczek z ciebie, kolejny "niby" mocny tylko w gębie, nie? Jak ktoś ci zwraca uwagę to tylko "idiots, idiots everywhere". Ciekawe nastawienie do ludzi.

Pomagaj ludziom, oferuj pomoc w jakichś zajęciach, to jest wszędzie - koszenie trawników, zbieranie owoców, pomaganie na polu. Rozejrzyj się.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...