Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Galaxy Gates - Kbot 7.29

mateuszowski007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Wiecie może dlaczego Kbot nie chce robić mi wrót Gamma ? Mam postawione je na bazie i normalnie jak się najedzie na portal x-2 to pokazuje się łapka a jak chcę na Gammę to nie ma łapki tylko jest normalna myszka i przez to nie mogę w nie wskoczyć. Mam licencję unlimited z GG . Wczoraj robiłem Betę i było normalnie zrobił bez problemów. A bot działa ogólnie na mapach , tylko czasem sie reconectuje przy portalu jak skacze. Czy ktoś też ma taki problem ?

Opublikowano

Witam.

Wiecie może dlaczego Kbot nie chce robić mi wrót Gamma ? Mam postawione je na bazie i normalnie jak się najedzie na portal x-2 to pokazuje się łapka a jak chcę na Gammę to nie ma łapki tylko jest normalna myszka i przez to nie mogę w nie wskoczyć. Mam licencję unlimited z GG . Wczoraj robiłem Betę i było normalnie zrobił bez problemów. A bot działa ogólnie na mapach , tylko czasem sie reconectuje przy portalu jak skacze. Czy ktoś też ma taki problem ?

Mam taki sam problem .Prawdopodobnie to IVANowi cos sie pomieszało i dlatego nie działa PS mi dzialal do rana

DAMIANOUNO

[HERO]ZER0MMO

Opublikowano

Wskocz na mapę x-1, wejdź w zakładkę Galaxy Gates i wybierz wrota gamma, kliknij na nie pokaże Ci się opcja Skacz, wybierasz ją. Jeśli Ci się nie pojawi to wejdź w tą zakładkę raz jeszcze i powtórz czynność.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Wskocz na mapę x-1, wejdź w zakładkę Galaxy Gates i wybierz wrota gamma, kliknij na nie pokaże Ci się opcja Skacz, wybierasz ją. Jeśli Ci się nie pojawi to wejdź w tą zakładkę raz jeszcze i powtórz czynność.

Właśnie próbowałem z x-2 skoczyłem na x-1 Gamma stoi przy bazie. Klikam na zakładkę Galaxy Gates , aktualizuje sesję i dalej jest to samo. Klikam na Gamma i nie zaznacza się okienko skacz. Nawet jak wyżej już mówiłem, nie pokazuje mi się łapka jak najeżdżam myszką na wrota a na inne portale skacze bez problemu

Opublikowano

mam to samo tylko z betą, w/w sugestie rozwiązania nie działają ;/ jakieś inne pomysły?

Edit: wejscie we wrota i odpalenie bota nie pomaga

Wychodzi na to że błąd na większą skalę jest, bo i ja nie mogę wpuścić bota do wrót zeta. No nic wychodzi na to, że trzeba będzie czekać na nową wersję w której błędy zostaną naprawione :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

ma ktoś download do najnowszego kbota 29?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

skacz nie działa zablokowane ja to mam ze wszystkimi wrotami od alfy aż do kappy ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...