Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieje jakiś bug na osiągnięcia dotyczące wyścigów klasowych?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic o takim czymś nie słyszałem, wiem tylko, że jak masz auto np. z klasy D i podmienisz go na wóz np. z klasy A, to będziesz miał staty z klasy A w klasie D :)

Ale wygląd widzisz tylko Ty i łatwo jest złapać bana.

HB5fLf7.png

Opublikowano

@up

No bo chyba jest to cziterstwo ??

Troche podejrzane jest to jak koleś w Scirocco by miał wbić auto do klasy A no nie ?! Od razu sie robi SS i raportuje....

Opublikowano

Dlaczego jest twoim zdaniem łatwo złapać bana?

Pomyśl, widzisz np. dodge challenger r/t przeciętne staty ok. 400 (ogólnie), a ma takie jak np. bugatti veyron, chyba łatwo się domyślić, że coś tu nie gra (dodatkowo wygląd się nie zmienia i widzisz wóz klasy D który ciśnie np. 350/h

@topic

A może to nie był bug? tylko po prostu wyścig ogólny?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jest taki sposób, tylko nie pamiętam jaki, tutaj na forum ktoś opisywał jak bugowac wyścigi nawet niedawno, wystarczy trochę pogrzebać. Ja raz się z tym spotkałem ze jechałem wyścig klasowy "E" przeciwko Agerze hehe :)

Edit:

To ten temat, tylko koleszka chaotycznie napisał

http://www.mpcforum.pl/topic/960074-inne-nabijanie-wyscigow-klasowych-i-nie-tylko/
xfz40l.jpg

Opublikowano

jak jeden z użytkowników napisał istnieje taki bug

Witam chce wam przedstawic sposob na nabijanie klasowek ktory odkryłem wraz z kolegami
Bedzie potrzebne
3 osobowa grupa
Auto z klash na ktorej chcesz nabic wyscigi np.jesli chcesz nabic na e to biezesz auto kl. E
checi
Sposob wykonania
1 osoba zaprasza na klasowke
osoba ktora zapraszała wychodzi z lobby gdy zostaje 7 sekund do wyscigu

i oto magicznym sposobem wyscig prywatny zamienia sie na wieloosobowy

Tylko mam pytanie, w jaki sposób wykonać to na 1 komputerze? Proszę krok, po kroku i o co chodzi z tą pisakownicą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...