Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiązanie kont

morsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie mam zamiar pobrać pelerynki od kmr(przyciąganie mobów) i mam pytanie czy jak zainstaluje to na innym dysku i na osobnym metku to jest szansa, że zbanują mi pozostałe konta na których gram na czystym metku. Konta oczywiście by miały oddzielny email, i czy jak bym grał na fb i ryby bym wywalał to też można dostać bana na konto, które zbierało ryby?

Opublikowano

czy jak bym grał na fb i ryby bym wywalał to też można dostać bana na konto, które zbierało ryby?

tak

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Mam pytanie mam zamiar pobrać pelerynki od kmr(przyciąganie mobów) i mam pytanie czy jak zainstaluje to na innym dysku i na osobnym metku to jest szansa, że zbanują mi pozostałe konta na których gram na czystym metku. Konta oczywiście by miały oddzielny email, i czy jak bym grał na fb i ryby bym wywalał to też można dostać bana na konto, które zbierało ryby?

To nie ma zadnej roznicy czy zainstalujesz metka na dysku C czy na dysku D. Bo IP bedziesz mial to samo.

Porownaja konta po ip i kazde konto Ci zbanuja

Chyba ze masz 2 kompy to odpalasz na 1 bota a na drugim po zmianie ip odpalasz glowne konto.

Jak przekladasz itemy to nie dawaj je na handlu tylko wyrzucaj na ziemie bo tak jest mniejsze prawdopodobienstwo zbanowania

Opublikowano

Niedawno ktoś pisał że gdyby banowali po IP, to banowali by całe wsie i osiedla a to by było nieopłacalne.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Niedawno ktoś pisał że gdyby banowali po IP, to banowali by całe wsie i osiedla a to by było nieopłacalne.

Nie rozumiem? Ban na ip i ban przez ip to różnica. Na na ip czyli blokada Twojego ip na cały serwerze, nie masz dostępu do niczego. A ban przez ip tzn. że mogą znaleźć pozostałe Twoje konta z Twoim adresem ip. A to im jakoś bardzo nie zagraża, chociaż i tak wątpię aby banowali komuś główną postać chyba, że na niej korzystał z kamera. Nie opłaca im się banować głównych kont.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...