Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fps wtf !

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam podczas gry fps mi sie wacha miedzy 6 a 60 gdy patrze na innych graczy wrogow/moich mam 6-10.. prosze o pomoc mialem dzis formata i nwm czy mam dobry sterownik do karty graficznej a wszystkie opcje na grafice mam na bardzo niski i brak cieni 1280x1024 wiec nwm o co chodzi prosze o pomoc ;/

Opublikowano

Wcześniej ile miałeś FPS?

Masz najnowszego direct'x oraz dobre sterowniki do karty? Może ci jedzie na systemowych.

Podaj model karty, spróbuję ci znaleść sterowniki.

652601399840421198520.png

Opublikowano

robiłem formata 3 tyg. temu miałem dokładanie taką samą sytuację, fps latają jak szalone podczas meczu... wchodzisz w opcje i zmieniasz ustawienia połączeń i tam masz taką małą opcje coś chyba " utrzymaj wartość fps pomiędzy : (...) " i wybierz sobie jaką tą wartość chcesz mieć mi się dobrze gra między 60-70

16k7y4p.png

Opublikowano

@up

Zostałeś zgłoszony za spam

@topic

Więcej opcji i tam masz ustawienia dot. z fps'ami.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

te temperatury podałeś mi jak komputer był w spoczynku? jeśli tak podaj jeszcze jednego ss'a z temperaturami jak będziesz w coś grał np. w lola.

Opublikowano

1. Zacznij od przeskanowania kompa DOBRYM antyvirusem.

2. Wejdź na strone producenta twojej karty graficznej i sciągnij najnowsze sterowniki.

3. Ściagnij program CCleaner i odinstaluj niepotrzebne programy i przeczyść rejestr.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

1. Zacznij od przeskanowania kompa DOBRYM antyvirusem.

2. Wejdź na strone producenta twojej karty graficznej i sciągnij najnowsze sterowniki.

3. Ściagnij program CCleaner i odinstaluj niepotrzebne programy i przeczyść rejestr.

Uzupełnię troszkę:

1. Microsoft Essentials + Malware anti-bytes combo wystarczają. ZAWSZE. No chyba, że masz nieoryginalnego windowsa, hm?

2. +1.

3. Nie. Myślisz, że on będzie wiedzieć co ma niepotrzebne? Czyszczenie CCleanerem dużo mu nie da i tak.

I dodajmy do tego:

4. W sekcji tutoriali masz przyklejony mój TuT. Poszukaj go sobie i zrób wszystko - co tam napisałem. No chyba, że dalej chcesz posiedzieć z twoimi 6-cioma fps'ami.

5. Temperatury. Rozbierz komputer, wyczyść kurze w środku, z wentylatorów, obudowy, podzespołów, sprawdź chłodzenie. Im bardziej grzeje się komputer, tym gorsza jego efektywność.

6. Jeżeli do tego punktu nic się nie poprawiło, daj znać. Zajmę się twoim przypadkiem.

Pomogłem? Polub mój post :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...