Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYNIKI] Wyrózniamy dział FanArt!

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KO.png

Pojedynek był zaciekły. Do konkursu zgłosiło się wielu utalentowanych grafików przedstawiając swoje projekty.

Po przeliczeniu oraz sprawdzeniu wszystkich głosów udało nam się wyłonić zwycięzców.

Serdecznie gratuluje wszystkim, którym udało się dojść do II Rundy oraz trójce, która stanęła na podium!

KON.png

1370202622-U921656.png

Otrzymuje:

1. Nagrodę Gold Membera

2. Najnowszy nr. magazynu "Computer Art's"

3. -10% z paska ostrzeżeń

4. Jego projekt zostanie umieszczony w opisie Działu.

KONK.png

18597251589363986132.png

Otrzymuje:

1. Nagrodę Blue Membera
2. -5% z paska ostrzeżeń

KONKU.png

@Miyoshi

1370004027-U477327.png

Otrzymuje:

1. -5% z paska ostrzeżeń

Nagrody zostaną przyznanie już niebawem, jeszcze raz serdecznie wszystkim gratuluje!

Opublikowano

Gratulacje dla zwycięzców. ;x Niemniej, o ile mnie wzrok nie myli, to praca 8 i 2 mają po tyle samo głosów, więc powinno być ex aequo trzecie miejsce. :D

Opublikowano

Przepraszam, mały błąd w 3 miejscu ;-) Tak to jest o tej godzinie ;-) Wybacz Miyoshi <3

Creative01 jeszcze głosował na 2, ale nie zagłosował w ankiecie, ;-)

Ojoj, a myślałam, że będzie ex aequo. :D Wybaczam oczywiście, późna już pora. :P To jeszcze raz gratulacje. :)

Opublikowano

Świetna praca, która zajęła drugie miejsce, gratuluję. ^_^

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Dzięki wielkie chociaż pozostałym dwóm pracom również niczego nie brakuje. Pojedynek był raczej gust userów :D

Niemniej jednak dzięki i gz wszystkim z drugiej rundy :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Druga praca według mnie lepsza, ale cóż, użytkownicy wybrali. Gratulacje wszystkim. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Gratulacje dla R.D. Sam głosowałem na jego pracę.

Arisa. Gdyby nie ta czcionka na tych klatkach filmowych.. nie podoba mi się Ona. Mogłaby być inna :unsure:

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...