Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie gems'ów.

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można odrazu :)

:) Tak czy siak ogłaszam że to jeden wielki s**t -.-

4h mineły już od wypełnienia ankiety z potwierdzeniem pinu itp i 0 gemsów .. mimo że pisało że dojdą w 15 minut :)

FAKE. 

#Edit

Wykonałem z 6 ankiet z przeliczeniem na oko wyszło ponad 300 gemsów na spokojnie - jednakże Dodatkowo zgłosiłem wszystkie z tym samym powodem że nie dostałem gemsów. 

Jak to nie pomoże to dalej zostaje przy swojej tezie że to FAKE. 

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak zawsze jest.ps dodałeś ss ze wykonałeś oraz numer ? Bez tego małe szanse są.

Screeny czego? że nie dostałem gemsów? ... -.-

Pisze ciągle że oferta jest aktualna i sprawdzana .. miało dość po 15 minutach a juz z 6h czekam.

Opublikowano

Screen z ostatniego etapu ankiety, numer z jakiego wysyłałeś oraz kod jaki wpisałeś.

Nie robiłem wtedy screenów .. 

Jeśli nie dadzą mi gemsów bede zły i obrzuony :c i bedem tuptał ze złości ! 

Jest jakaś szansa że dadza te gemsy? 

Opublikowano

Szansa zawsze jest lecz numer i kod musi być. Zazwyczaj sprawdzają je w systemie.

Po jakim czasie mogę znów napisać by "rozpatrzyli" mój problem? ;/ kurde bo z jednej firmy "superrew*rds" ( nie zapłacili mi to nie reklamuje) 4 ankiety już zgłosiłem:/ 

#

A to jest screen z Spon**Pay ... też w oczekiwaniu i też zgłosiłem :/ 7h już

Opublikowano

Wiec jeżeli się kodów /screenów nie pokaże im to szansa jest nikła, że się dostanie ?   to po co to robic.. 

Mineło tyle czasu a gemów dalej nie ma

Opublikowano

Wiec jeżeli się kodów /screenów nie pokaże im to szansa jest nikła, że się dostanie ?   to po co to robic.. 

Jeżeli nie podasz im kodu, numeru telefonu ew screenu to szansa są bardzo małe (~10%).

IDcncno.png

Opublikowano

Raczej właśnie nie ma dlatego przy ankiecie robie 2/3 screeny 1. wtedy gdy podaje numer potem gdy wpisuje pin i na koniec gdy akcpetuje usługe i ew. w rapocie zaraz po wykonaniu ankiety wysyłam te 3 screeny z dopiską że nie dostałem gemsów ;) 

Opublikowano

I po jakim czasie dostajesz te gemy ? i jakie reklamy działają

To zależy z firmy SuperRe*ards (nie zapłacili mi to nie reklamuje) można zgłosić ankiete odrazu po jej wykonaniu .. i 99% jest darmowych .. i do wykonania gdyż czasem trafi się taka gdzie np. Nie ma twojego operatora lub coś się popsuło. Więc mniej wiecej po 24/48h masz już gemsy na koncie :) (Tak te za 130 gemsów też da się zrobić ;) )

Jeśli natomiast bedziesz wykonywał z SponsorP*y ( nie zapłacili mi to nie reklamuje) to tutaj jest inna sprawa .. jest juz natomiast 80% ankiet które można wykonać (mi z pare razy się przytrafiła taka po 100 + gemsów i nie mogłem :/ ) I czasem prawie wcale występują takie przy których musisz mieć hajs na koncie. Mimo to polecam robić z jednej i z drugiej firmy - i nie zapomnij o screenach podczas wykonywania ankiet. Bez nich są nikłe szanse że dostaniesz gemsy za ankiete. Ja do dziś miałem 941 gemsów ( już 200 poszło na przecene skinu arachne :P ) 

Opublikowano

http://scr.hu/5a72/llhs4

Zadziałała 1 reklama  130 gemów po 5 sec były już gemy , skin do Lokiego ;3  kupiony  , a jeszcze mam pytanko  :

1.Po jakim czasie znowu mogę dostac gemy, jezeli zrobie co trzeba ?

2.Czy screeny z innych reklam mogę dać z tymi co potrzeba ?

Dzięki za pomoc

Opublikowano

http://scr.hu/5a72/llhs4

Zadziałała 1 reklama  130 gemów po 5 sec były już gemy , skin do Lokiego ;3  kupiony  , a jeszcze mam pytanko  :

1.Po jakim czasie znowu mogę dostac gemy, jezeli zrobie co trzeba ?

2.Czy screeny z innych reklam mogę dać z tymi co potrzeba ?

Dzięki za pomoc

To już jest różnie .. zależy od firmy jak i od reklamy. Trzeba jedynie te dowody w formie ss'ów dosyłać.

Opublikowano

Co do tego sposobu nie ryzykował bym iż próbowałem na staterze ze 5 zł po czym podając numer przyszła mi wiadomość abonament został wykupiony i cykliczne opłata bedze pobierana wiec jest to typowy kupowanie gemów tak jak by pod nieświadomością.

Opublikowano

Rybka, to jest opłata za  te różne promocje nie gemy, w każdej chwili możesz zablokować pobieranie pieniędzy wysyłając smsa.  A co do ogólności to nawet gdy dam kilka ss z innej reklamy niż podanie tel i pinu  jest mała szansa że przejdzie a szkoda

Opublikowano

Rybka, to jest opłata za  te różne promocje nie gemy, w każdej chwili możesz zablokować pobieranie pieniędzy wysyłając smsa.  A co do ogólności to nawet gdy dam kilka ss z innej reklamy niż podanie tel i pinu  jest mała szansa że przejdzie a szkoda

No niestety w kwestii podawania ss'ów nie można oszukiwać gdyż łatwo to wykryją, najlepiej robić screen całego ekranu .. 

Opublikowano

Cos nie chce mi się wiezyć, żeby to działało. oczywiście spróbuje, ale czuje, ze rezultatów nie będzie.

Opublikowano

Cos nie chce mi się wiezyć, żeby to działało. oczywiście spróbuje, ale czuje, ze rezultatów nie będzie.

prosze jeden dowód
i prosze kolejny. 

W pierwszym jest tylko z paru bo reszte ankiet sprawdzałem np. te z barcelony czy moge wykonać i niestety nie ma mojego operatora. 

Opublikowano

Jak robie jakąś ankiete to piszę:  Your 29 Gems will not be paid, and your account may be banned!

rozumiem, że zbanowane na reklamy? Bo kiedyś takiego bana dostałem w SMITE (lata temu) ale wbijam teraz i mogę robić reklamy na legalu.

Opublikowano

Jak robie jakąś ankiete to piszę:  Your 29 Gems will not be paid, and your account may be banned!

rozumiem, że zbanowane na reklamy? Bo kiedyś takiego bana dostałem w SMITE (lata temu) ale wbijam teraz i mogę robić reklamy na legalu.

Nie przejmuj się tym napiszem .. jeśli masz już odbanowane konto - bo co Ci z gemsów otrzymanych za ankiete jak ich nie dostaniesz na konto bo ma perma np. ? :/ 

Jeśli jest już odbanowane to nie masz się czym przejmować.

Opublikowano

Nie przejmuj się tym napiszem .. jeśli masz już odbanowane konto - bo co Ci z gemsów otrzymanych za ankiete jak ich nie dostaniesz na konto bo ma perma np. ? :/ 

Jeśli jest już odbanowane to nie masz się czym przejmować.

Chodzi mi oto, czy mogą bana na konto SMITE wlepić czy tylko na ankiety?

Opublikowano

Chodzi mi oto, czy mogą bana na konto SMITE wlepić czy tylko na ankiety?

Nie wlepiają za to żadnego bana. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...