Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie gems'ów.

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
W tym tutorialu postaram się wam opisać jak zarabiać gemy na reklamach. Mało osób o tym wie, a dlaczego mam to trzymać w tajemnicy. Musze też powiedzieć że ten sposób działa ponieważ dodało mi gemy w niemal sekundę. Dobra nie będę się rozpisywać tylko lecę !

1.Wchodzimy na stronę smite, logujemy się i wracamy na stronę główną:

http://www.hirezstudios.com/smitegame/home

2.Teraz wybieramy GET FREE GEMS

90492256.png

3.Wyskoczy wam:

49455524.png

Nic się nie bujcie. Klikamy dalej tak jak na zdjęciu pokazanie i wyskoczą reklamy ! :D

4.Teraz już mamy reklamy i robimy tak jak jest napisane. Dalej trzeba sobie samemu radzić ;)

11880727.PNG

Teraz pokaże wam jak sprawdzić stan reklamy tzn. czy doszła, czy jest w trakcie i co się z nią dzieje:

1. Zjeżdżamy na sam dół strony i wciskamy pomoc:

97742022.png

2. Następnie zjeżdzamy na sam dół i tam znajdują się reklamy które zostały przyznane, a gemy za nie zostały nam przelane.

Tutaj na tym zdjęciu są pokazanie reklamy które u mnie doszły i potwierdzam. Gemy doszły po paru minutkach ;)

44547593.png

Dzięki ;D Myślę że się przyda i życzę powodzenia. Prosiłbym też o wstawianie reklam które wam działają. Ułatwi to innym oraz możecie pisać co jest z proxami ;).

Pomogłem. Wciśnij like. Dzięki :)

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś mi się nie chce wierzyć, że za klikanie w reklamę, rejsestrowanie się, dadzą Ci jakąś dużą ilość gemów. Mogę się dowiedzieć ile dostałeś za jedną transakcje ?

CPU: i7 5820k GPU: Asus GTX 660 RAM: G.Skill Ripjavs 4 16Gb MOBO: Gigabyte x99 Gaming 5P CASE: FD Define XL

Klawiatura: Sharkoon SkillerMech SGK1 Mysz: Razer Naga 2012 Headset: Sennheiser HD558 Mikrofon: Novox NC-1 Monitor: Syncmaster TA350

Opublikowano

Coś mi się nie chce wierzyć, że za klikanie w reklamę, rejsestrowanie się, dadzą Ci jakąś dużą ilość gemów. Mogę się dowiedzieć ile dostałeś za jedną transakcje ?

w ostatnim spolierze masz ukonczone tranzakcje i pod nazwą ankiety masz wynagrodzenie

Opublikowano

Działa to na takiej samej zasadzie jak w każdej grze, ale świeżym się może przydać. +

Opublikowano

Musisz uwierzyć. Działa to jak w każdej grze, jak zresztą kolega wyżej napisał. Reklamy które ja zrobiłem polegały na wysłanie sms'a, lecz jeżeli wiesz jak robisz to za darmo ;). Sponsorpay jest tutaj tak samo, jak w WarRock'u, Combat Arms, czy wiele innych.

49617363.png

Opublikowano

Szkoda tylko że za te SMS które trzeba tam wysyłać płaci się 3 razy w tygodniu po 5 zł za każdego przychodzącego SMS :]

A jak nie macie kasy na koncie i wpiszecie ten PIN to i tak Wam nie zaliczy i nie dostaniecie gemsów.

Opublikowano

Szkoda tylko że za te SMS które trzeba tam wysyłać płaci się 3 razy w tygodniu po 5 zł za każdego przychodzącego SMS :]

A jak nie macie kasy na koncie i wpiszecie ten PIN to i tak Wam nie zaliczy i nie dostaniecie gemsów.

Nie wiem kolego czy piszesz to żeby nabić posta, czy żeby trollować ludzi i wprowadzać w błąd. Mam na koncie 3 zł, wpisuje numer, dostaje pin, wpisuje pin, po jakiś 5 minutach przychodzi sms, że nie mam kasy żeby dostarczyć prenumerate, wyłączam subskrypcje smsem, gemy są i wszyscy są szczęśliwi więc po co się mądrujesz jak nie masz o czymś pojęcia ?

Zamknij się na tematy o których nie masz pojęcia. Dziękuje.

49617363.png

Opublikowano

Nie próbowałem żadnych, ale jak coś to dodam ;)

49617363.png

Opublikowano

działa, mam 116 gemsów, najlepiej robić to tak z sms''em. Jak wyslesz sms i przyjdzie ci kod to odrazu wysylasz STOP *** na numer *** i jak ci sie uda nie pobierze ci tych 6złoty :) Mi z 5razy uadło sie tak zrobic a raz w regulaminie podali złą treść a przyslali mi na telefon inna tresc smsa przez co nie zdazylem i 6zł mi pobrało

Opublikowano

A ile trzeba czekać ? bo zrobiłem wszystkie anikiety i dodało mi tylko z darmowych i jak na razie mam 120 gemow. A jesli chodzi o gemy za sms to w ogole ich nie dostalem.

Zobaczymy moze do jutra dodjda

Opublikowano

Niedługo się pobawię tym ale musze kupić starter bo się tak bardziej opłaca

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Za grepolis i plemiona właśnie otrzymałem pkt ;) Muszę wbić jeszcze 50 gemów i jutro/pojutrze kupie nowego boga ;)

Ale najgorsze jest to, ze gemy dostaje tylko z zakladki free. Te promocje podaj swoj numer za 103 gemow w ogole nie dzialaja.

Odkrywca
Opublikowano

Ja zrobiłem tą z Grepolis łatwa, ale tylko 42 gemsy :)

jeśli ma ktoś problem ze "Smite" proszę pytać smiało,

wy nie pożałujecie a ja spróbuje odpwiedzieć . :)

Ulubiona gra :

klucze-do-cbt-gry-smite-300x180.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podaje swój numer, dają kodzik, wklepuje, nie mam nic na koncie, 1039 gemów, dziękuje, dobranoc.

pr02.jpg
Opublikowano

Podaje swój numer, dają kodzik, wklepuje, nie mam nic na koncie, 1039 gemów, dziękuje, dobranoc.

A z jakiej sieci masz karte ?

Ja mam z Heyah i za uja sie nie da tym sposobem.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Półprawda!!!

Da się zarobić gems w ten sposób ale no wałaśnie ale to jest pewien taki trik 

1. wszystkich ofert nie da się zrobić można wpaść w sm 30zł........... - za 100gems

2. nie zdobędziesz przez to tyle gems aby było cię na cokolwiek stać i tak musisz kupić gems

><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...