Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] "Viv la france" - francuski zestaw dla POCZĄTKUJĄCYCH (i nie tylko)!

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jeśli jestes poczatkujacym graczem ( i nie tylko), zastanawiasz sie na co wydać 1400 Gold, które "uzyskałeś" zakładając konto wg. mojego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/954380-info-jak-uzyskac-1400-gold-100000-kred-5-dni-premium/

To masz niebywała okazję kupić poniższy zestaw, na który obowiązuje 50% zniżka !

Co prawda zostało tylko 9 godzin do końca promocji, ale może ktoś sie skusi ?

Te zestaw:

III tier

fff.png

oraz

IV tier

fffarta.png

Cały ten zestaw to koszt 1175 Gold !!!

(promocja trwa do wtorku 11.06 do godz. 7:00)

Więcej na of. stronie :

http://worldoftanks.eu/pl/news/44/remember-d-day/

* przepraszam za błąd w temacie, oczywiście poprawne zdanie to: Vive la France. Niestety zjadło mi literkę i duże F.

test

Opublikowano

Takie tematy są raczej zbędne. Informacje o promocjach znajdują się na stronie WoTa. Wystarczy że ten swój "poradnik" o to uzupełnisz.

76561198001815076.png
Opublikowano

Stara się chłopak, lepiej tak niż przez spam... Przynajmniej ten kto nie przegląda ofert (albo nie umie liczyć) może sobie to ogarnąć ;)

Opublikowano

Towarzysz: Co ty pierdolisz? LeFH zostanie wycofany po pierwsze... Po drugie - jakie stracą swoją wartość? Czemu? Bo ty tak mówisz? :D

Powiedz mi jaki sens jest granie na III-cio tierowym TD? jeszcze gdy poprawią pociski to już nie bd miało sensu. Otóż taniej i lepiej bd kupić V tier więcej nim zarobisz niż na tym III TD FRA. Co do arty, tak zostanie wycofana ale na co Ci ona po nerfie ART w 8.6? przeto ona straci sens w 8.6 no ale co kto woli..

Sig.png

Opublikowano

Ten III tier TD, ma świetne działo. Na Prowincji robi masakrę, ma świetny DMG na strzał i reload. Arta zostanie wycofana ZE SKLEPU. W grze będzie można nią grać.

Opublikowano

Ale mi nerf... Poprawa MM. Do tego geniuszu, celność będzie na papierze zła, ale w rzeczywistości będzie zdecydowanie lepsza... Poza tym, T3 jest do zabawy, a teraz są CW na tych tierach. FCM jest genialny na CW bo ma zasięg widzenia 400m, ale ty nie ogarniasz najwyraźniej. No nic, przecież nie każdy musi być inteligętny...

Opublikowano

Ale mi nerf... Poprawa MM. Do tego geniuszu, celność będzie na papierze zła, ale w rzeczywistości będzie zdecydowanie lepsza... Poza tym, T3 jest do zabawy, a teraz są CW na tych tierach. FCM jest genialny na CW bo ma zasięg widzenia 400m, ale ty nie ogarniasz najwyraźniej. No nic, przecież nie każdy musi być inteligętny...

Ale wiesz, geniuszu, że nerf celności będzie nie tylko na papierze?

Prawdopodobnie szybkostrzelność też w dół :CCCC

shoob.png

Opublikowano

Będzie tylko na papierze??? Zmiany w celności otrzymuje każdy pojazd w grze? Wiesz, że sam SeRB to potwierdzał? A o czybkostrzelność się nie sraj? 6strzałów na min to i tak dobrze... A skoro mają według ciebie dostać nerfa, to po chuja się o Lorraina pytasz?

Opublikowano

Wszystkie OPRÓCZ ARTYLERII

Było w filmiku, że wszystkie oprócz arty, bo to byłby buff, a tego nie chcą.

Poza tym, debilu, zauważ , że pytałem się CO ILE STRZELA a nie CZY DOSTAŁ NERFA.

Myśl kurwa

shoob.png

Opublikowano

Wszystkie OPRÓCZ ARTYLERII

Było w filmiku, że wszystkie oprócz arty, bo to byłby buff, a tego nie chcą.

Poza tym, debilu, zauważ , że pytałem się CO ILE STRZELA a nie CZY DOSTAŁ NERFA.

Myśl kurwa

Potwierdzam olek222 ma rację teraz, a arta dostanie wielkiego nerfa (czytaj czas przeładowania pocisków, szybkość celownika itd..) a X HT po pancerzu i pociskach :). Co do tego TD'ka na III-cim tierze jak chcesz kupuj no chyba że chcesz niewielkim kosztem przeszkolić TD'ki no ok..

A zresztą marvelus113 nie kozacz bo Ci ammorack wyskoczy w odbycie i co zrobisz? :P

Sig.png

Opublikowano

Ja nie kozaczę. Kozaczenie to coś takiego jak olek zrobił (wyjeżdżanie z "kurwa, debil, pierdol sie") Poza tym, jeżeli ktoś lubi arty, to i tak nie będzie mu różnicy.

Duża różnica w przeładowaniu i aiming speedzie to nie bedzie, w przeładowaniu przy bardzo szybkostrzelnych artach ok. 0.5 strzała na min, a w szybkości celowania o te 0.5sec też najwyżej.

HT dostaną TYLKO I WYŁĄCZNIE nerfa po penetrze (10 przy zwykłej i ok. 50-60 do golda). Żaden HT T10 nie dostanie nerfa pancerza.

Opublikowano

Ale wiesz, geniuszu, że nerf celności będzie nie tylko na papierze?

Prawdopodobnie szybkostrzelność też w dół :CCCC

Jeśli ktoś gra artą to może sie borykać z problemem celownika na cały ekran po pathu będzie to celownik na całą mape :)

Rof też w dół .

Ruska arta tylko mało dostała bo jest jak kiedyś .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja nie kozaczę. Kozaczenie to coś takiego jak olek zrobił (wyjeżdżanie z "kurwa, debil, pierdol sie") Poza tym, jeżeli ktoś lubi arty, to i tak nie będzie mu różnicy.

Duża różnica w przeładowaniu i aiming speedzie to nie bedzie, w przeładowaniu przy bardzo szybkostrzelnych artach ok. 0.5 strzała na min, a w szybkości celowania o te 0.5sec też najwyżej.

HT dostaną TYLKO I WYŁĄCZNIE nerfa po penetrze (10 przy zwykłej i ok. 50-60 do golda). Żaden HT T10 nie dostanie nerfa pancerza.

nie? A Maus i E-100 to co dostaną frytki do tego z dietetyczną colą?

Sig.png

Opublikowano

E-100 dostanie nerfa w dwóch miejscach -10 pancerza, ale w jednym chyba buffa +110. Jednak jeżeli chodzi o celność, to znacznie spadnie. W ogóle arta nie będzie już tak dobra, jak kiedyś, czyli nerf...

Opublikowano

Takie tematy są raczej zbędne. Informacje o promocjach znajdują się na stronie WoTa. Wystarczy że ten swój "poradnik" o to uzupełnisz.

Generalnie 4/5 tematow w Naszym dziale jest zbedne (dubluje sie z of. str. WoT).

Temat mial na celu "poinformowac" niepoinformowanych ;-) o takiej mozliwosci.

Poza tym, temat nieaktualny, to raz, a dwa, strasznie sie rozjechal. Mozna zamknac. Dzieki.

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...