Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Nowy bóg - Chronos ?

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh kupilem wczoraj isis,a teraz w rotacji jest xD

Teraz musze favory na hebo zbierac bo koksem jest.

Vanish i lokiego 15 sek z kazdym lvl coraz mniej + itme +25% to bedzie znikal i pojawial sie co 8 sek.

Te zmiany w jungli mi sie nie podobaja.

Opublikowano

I chyba 200 gemow poszlo sie yebac. Moge smialo powiedziec ze to chyba najslabszy bog w grze, a moze nie ogarniam go... Te ulti tez dziwne, raz leczy za 3/4 hp, a raz w ogole nie leczy.

Opublikowano

Mały dmg? xD
Jak nie umiesz grac, to jasne że mały dmg.
Przeczytaj sobie info na temat jego pasywa i jego 1 skilla, wiesz jaki chronos to op ?
Takei staty wyciągam, że są nie do opisania..

Opublikowano

I chyba 200 gemow poszlo sie yebac. Moge smialo powiedziec ze to chyba najslabszy bog w grze, a moze nie ogarniam go... Te ulti tez dziwne, raz leczy za 3/4 hp, a raz w ogole nie leczy.

Przykro Nam bardzo.

Każda postać może być papierkowa, jeżeli się gra wszystkimi typami bogów w tym samym czasie.

Jego Ult nie leczy, przeczytaj dokładnie co one robi "cofa" czas o 5-8 sekund (nie pamiętam dokładnie ile) więc nie liczy....

Skille bardzo przydatne w teamfight'ach i pogoni (buff atk spd, spd mov i be kary do spd podczas ataku boskie <3)

alishia.jpg

Opublikowano

Przykro Nam bardzo.

Każda postać może być papierkowa, jeżeli się gra wszystkimi typami bogów w tym samym czasie.

Jego Ult nie leczy, przeczytaj dokładnie co one robi "cofa" czas o 5-8 sekund (nie pamiętam dokładnie ile) więc nie liczy....

Skille bardzo przydatne w teamfight'ach i pogoni (buff atk spd, spd mov i be kary do spd podczas ataku boskie <3)

Tylko że podczas teamfightów nie patrzysz co ci wylosuję tylko klikasz skill 2 :P Jego ataki są bardzo słabe grałem nim 4x conquesta ;/

Mały dmg? xD

Jak nie umiesz grac, to jasne że mały dmg.

Przeczytaj sobie info na temat jego pasywa i jego 1 skilla, wiesz jaki chronos to op ?

Takei staty wyciągam, że są nie do opisania..

Jaki masz nick z gry ? :) Z chęcią bym zobaczył jakie masz nim staty :P Ja Akurat próbowałem składać różne buildy lecz nic to nie dało. Zagrałem nim 4conqesty i jakoś mnie nie przekonuję.

Opublikowano

Grałem chronosem juz z 5 razy, bog na conquescie jakos sobie radzi, ale na arenie czy dominacji to moim zdaniem lipa.

Chronos op ? lol teraz op jest zeus czy tez freaya. Na dodatek ten chronos jedynie cos zadziala gdy jest nafeedowany, tak to lipa.

Opublikowano

Chronos jest masakryczny Na każdą mapkę jest bardzo dobry... Jego hity ze skili są na prawdę duże tak samo jak z jego różdżki (wale po 400 z wielką szybkością). Dla mnie bardzo dobra postać.

l9WHU.png

Opublikowano

po 400 ze skillem numer 2 ? Oczywiście uzywam skilla 2 tylko jak jest na ostatnim poziomie gdzie zwykle ataki daja obrażenia magiczne, to jaki masz build ? ja mam butki, demonic grip, tahuti, gemo of isulation (zmniejsza predkosc z dwójki) no i dwa itemy to zalezy jaki przeciwnik, ale te 4 co podalem to moim zdaniem podstawa teraz. Demonic grip jest teraz idealny dla takich bogow jak freaya, zeus, posejdon, chronos gdzie bijesz zwyklymi hitami.

ja ze skilla nr 2 najwiecej bilem po ~280. Postac papier i to niezle, wczoraj gralem lokim na dominacji i arenie to z chronosem nie mialem kompletnie zadnych problemow, najwiekszy hit jaki wszedl to za 900 za plecow.

Lvl mam 27.

Opublikowano

po 400 ze skillem numer 2 ? Oczywiście uzywam skilla 2 tylko jak jest na ostatnim poziomie gdzie zwykle ataki daja obrażenia magiczne, to jaki masz build ? ja mam butki, demonic grip, tahuti, gemo of isulation (zmniejsza predkosc z dwójki) no i dwa itemy to zalezy jaki przeciwnik, ale te 4 co podalem to moim zdaniem podstawa teraz. Demonic grip jest teraz idealny dla takich bogow jak freaya, zeus, posejdon, chronos gdzie bijesz zwyklymi hitami.

ja ze skilla nr 2 najwiecej bilem po ~280. Postac papier i to niezle, wczoraj gralem lokim na dominacji i arenie to z chronosem nie mialem kompletnie zadnych problemow, najwiekszy hit jaki wszedl to za 900 za plecow.

Lvl mam 27.

Osoba, która nie ogarnia danego bog'a staje się słaba, pograj sobię Aphrodite.... postać z masakrycznym dmg, a jednak jest pro elo w rękach osób ogarniętych z Chronosem jest identycznie trzeba wiedzieć kiedyś użyć skill'a.....

alishia.jpg

Opublikowano

Afrodyta świetny suporcik jak i sololaner btw to temat o 'kronosie', obrażenia zadaje kosmiczne z dosyć tanim buildem. W początkowej jak i dalszej grze spisuje się świetnie. Na swoim koncie obecnie nie posiadam ale miałem przyjemność zagrać i jest warty kupna.

Opublikowano

Po wczorajszym patchu chronos jest w uj koksem :) No na takiego boga czekalem.

Wczoraj na arenie staty 21:7 i 1x triple kill.

Opublikowano

21/7 to ja Ci moge nawet aphrodite zrobić, a triple na arenie to nic nowego.
Wyciągnij 30/0 z x2 quadra na arenie, to będziesz dobry.

@TOP
Teraz zajawki nie ma takiej na chronosa u graczy, więc na luzie można go teraz wybrać.
W dniu update po 0.5 sec już go ktoś wybierał...
Mam nadzieje, że następny bóg nie będzie takim op'em, bo tych opów w cholere już jest.

Opublikowano

21/7 to ja Ci moge nawet aphrodite zrobić, a triple na arenie to nic nowego.

Wyciągnij 30/0 z x2 quadra na arenie, to będziesz dobry.

@TOP

Teraz zajawki nie ma takiej na chronosa u graczy, więc na luzie można go teraz wybrać.

W dniu update po 0.5 sec już go ktoś wybierał...

Mam nadzieje, że następny bóg nie będzie takim op'em, bo tych opów w cholere już jest.

Qadrre na 3 skille można wyrobić w palcem w... nosie D: Magia skill'a co 2,75 sekundy -.-

alishia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...