Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demerius  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze Demerius.eu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoje zdanie jest niewłaściwe. Masz na to jakieś dowody , poszlaki co kolwiek ? Hmmm.... ? Nie ? przykro mi więc od takiego oszczerstwa mógłbyś się powstrzymać , a co do wyciągania pasów to od tego są inne serwery o których nie będę mówił bo mimo że są oszustami będę neutralny w tej sprawie. Pozdrawiam kolego :)<3

1. nie jestem twoim kolega

2. moja poszlaka jest twoja prezentacja serwera

3. chcesz cos jeszcze powiedziec?

razerv.png

Opublikowano

Po pierwsze tą gadke slysze od Tuor s1 aż po Tuor s15 : >

-Jesteśmy nowym serwerem easy, każdy gracz ma od zera szanse na topke .

-Wszystko co mamy jest autorskie, zero gotowców .

-Wyeliminowaliśmy poważne bugi z serwera zostały błache sprawy które dokańczamy .

-Cenimy sobie punktualność, nie będzie problemów ze startem.

-Mamy najlepsze zabezpieczenia .

-Forum, strona, klient zostanie udostępniony do pobierania w środę .

-Planujemy założyć sieć serwerów, która będzie się stale rozwijać .

-Mamy dobrą reklamę, Youtube, MPCforum, i inne fora .

0 gotowcow . Nie licząc tego iz sa to pliki Tuora :> Bardziej Azarona ( Kotry powstal naplikach Tuora . Osoby , ktore byly na stracie i obserwuja forum wiedza )

No i kolejna gotow prezentacja .. http://download.spotlinemt2.pl/m1.png

Co to za link . Krwawa wieża ? Oj nie chcialo wam się nic robi i dajecie z Spotline ;x Źle z wami źle!

SiemBid pamiętasz ? Blokujesz osoby na swoim kanale , ktore mowily o Tuorze!

Pisales '' Gowno mnie to ochodzi i tp ''

A teraz jest to samo . Znowu padnie ? No weżcie .. To juz jest przesada. Nudzi wam sie ?

Gratulacje nie zycze powodzenia .

Aha i jeszcze ''Dobre zabezpieczenia'' Dobra teraz to padlem na morde . A kto sie sral na kazdym stracie Tuora , ze ktos sie wkradl do bazy i , ze toy

nie wasza wina . Hmm ! Wyyy ?!

No zobaczmy ! Ale nie zycze powodzenia . Niech nawet to gowno nie wystartuje . Prezka ''elemnety'' sa wziete z innych prezentacji . Zglosze to do moderatora

i dam dowdy . Np ze spotline . Z prezki Azarona i tp . Zobaczycie :>

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Budowniczy
Opublikowano

Coś wam strona padła ;]

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Ready™, dnia 11 Cze 2013 - 15:52, napisał:

Po pierwsze tą gadke slysze od Tuor s1 aż po Tuor s15 : >

-Jesteśmy nowym serwerem easy, każdy gracz ma od zera szanse na topke .

-Wszystko co mamy jest autorskie, zero gotowców .

-Wyeliminowaliśmy poważne bugi z serwera zostały błache sprawy które dokańczamy .

-Cenimy sobie punktualność, nie będzie problemów ze startem.

-Mamy najlepsze zabezpieczenia .

-Forum, strona, klient zostanie udostępniony do pobierania w środę .

-Planujemy założyć sieć serwerów, która będzie się stale rozwijać .

-Mamy dobrą reklamę, Youtube, MPCforum, i inne fora .

0 gotowcow . Nie licząc tego iz sa to pliki Tuora :> Bardziej Azarona ( Kotry powstal naplikach Tuora . Osoby , ktore byly na stracie i obserwuja forum wiedza )

No i kolejna gotow prezentacja .. http://download.spotlinemt2.pl/m1.png

Co to za link . Krwawa wieża ? Oj nie chcialo wam się nic robi i dajecie z Spotline ;x Źle z wami źle!

SiemBid pamiętasz ? Blokujesz osoby na swoim kanale , ktore mowily o Tuorze!

Pisales '' Gowno mnie to ochodzi i tp ''

A teraz jest to samo . Znowu padnie ? No weżcie .. To juz jest przesada. Nudzi wam sie ?

Gratulacje nie zycze powodzenia .

Aha i jeszcze ''Dobre zabezpieczenia'' Dobra teraz to padlem na morde . A kto sie sral na kazdym stracie Tuora , ze ktos sie wkradl do bazy i , ze toy

nie wasza wina . Hmm ! Wyyy ?!

No zobaczmy ! Ale nie zycze powodzenia . Niech nawet to gowno nie wystartuje . Prezka ''elemnety'' sa wziete z innych prezentacji . Zglosze to do moderatora

i dam dowdy . Np ze spotline . Z prezki Azarona i tp . Zobaczycie :>

Tylko nas nie pobij z tej agresji <3 Redy nie popluj się :) zgoda na wszystko jest boli cie cos ? idz hejtuj gdzie indziej znawcow nie potrzebujemy a z Tuorem nie mamy nic wspólnego .. Bynajmniej ja NSNP

Cersei, dnia 10 Cze 2013 - 22:24, napisał:

Co za syf. moderator zamknij ten temat i tak nie ma sensu na tym serwie grać. DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rozumiem że lepiej grać na serwerze złodzieja Wojciecha Proboszcza :)
Opublikowano

Taki że ludzi nie oszukasz. Serwer twórców Crystal2/Nexodia/Tuor a także SpotlineMT2/HardlineMT2. To chyba wystarczający powód żeby nie polecić.

Ty jesteś wystarczającym powodem aby nie polecać niczego co jest z tobą związane. Kto chce zagrać to zagra pomimo w/w komentarzy .

Coś wam strona padła ;]

gdybyś umiał czytać geniuszu to wyraźnie pisze że bedzie uruchomiona od środy .

Opublikowano

Tylko nas nie pobij z tej agresji <3 Redy nie popluj się :) zgoda na wszystko jest boli cie cos ? idz hejtuj gdzie indziej znawcow nie potrzebujemy a z Tuorem nie mamy nic wspólnego .. Bynajmniej ja NSNP

rozumiem że lepiej grać na serwerze złodzieja Wojciecha Proboszcza :)

Nic nie masz wsp******* nie wgl nie macie . A szczegolnie ty . SiemBid27 kto nagrywal z Tuora ? No ty . Kto byl adminem no ty . Kto teraz ma prezke demetriusa no ty ! No ty kurwa :) Wiec nie mow mi klamstw . Powiec jeszcze , ze pliki nei sa Tuora to wejde do waszej prezki skopiuje ja i pokaze Ci , ze jest wszystko Okej ? Klamiesz mnie jak bym mial 2 lata i byl bym malym skurwysynem , ktory nic nie rozumie :>

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Ty jesteś wystarczającym powodem aby nie polecać niczego co jest z tobą związane. Kto chce zagrać to zagra pomimo w/w komentarzy .

gdybyś umiał czytać geniuszu to wyraźnie pisze że bedzie uruchomiona od środy .

bk, nawet te pliki z kompa wyrzuciłem. Swoją drogą coś tam po sobie zostawiłem, no ale co się spodziewać po Orientalu ;]

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Nic nie masz wsp******* nie wgl nie macie . A szczegolnie ty . SiemBid27 kto nagrywal z Tuora ? No ty . Kto byl adminem no ty . Kto teraz ma prezke demetriusa no ty ! No ty kurwa :) Wiec nie mow mi klamstw . Powiec jeszcze , ze pliki nei sa Tuora to wejde do waszej prezki skopiuje ja i pokaze Ci , ze jest wszystko Okej ? Klamiesz mnie jak bym mial 2 lata i byl bym malym skurwysynem , ktory nic nie rozumie :>

Widocznie nic nie rozumiesz. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...