Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Treningi na Masę i Rzeźbę mięśni.Jak dłużej biegać?Jak się rozciągać?Jaką stosować dietę?

Samachiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W tym poradniku chcę wam wysłać linki do różnych ćwiczeń, diet bezpiecznych dla organizmu.

Do napisania tego tematu zainspirował mnie kumpel, który w tej chwili leży odwodniony w szpitalu, ponieważ zaczął trenować źle opracowany trening i stosować złą dietę.A więc piszę na wielu forach takie tematy, aby nikt nie popełnił jego błędu.

Linki do treningów na rzeźbę mięśni brzucha :

- Aerobiczna 6-stka Weidera. -

http://www.miesniebrzucha.pl/miesnie-brzucha-cwiczenia/aerobiczna-6-stka-weidera

- ABS 2 - Program Ćwiczeń Mięśni Brzucha Dla Zaawansowanych. -

http://www.miesniebrzucha.pl/miesnie-brzucha-cwiczenia/abs-2-dla-zaawansowanych

Link do treningu "40 minut biegu" który jest na razie najlepszym takim treningiem :

- "40 minut biegu" -

http://www.biegaj40minut.pl/

Link Do treningu jak się bezpiecznie rozciągać :

- Jak się rozciągać? -

http://www.treningrozciagania.pl/

Link do treningu "100 Pompek".Dzięki niemu w szybko będziemy w stanie zrobić 100 pompek :

- Trening "100 Pomek" -

http://www.100pompek.pl/

Link do treningu siłowego na mięśnie nóg "Rzęźba i siła" i treningu "300 przysiadów" i Zgrabne Nogi :

- Trening na mięśnie nóg itp. -

http://www.miesnienog.pl/

Link do treningu "Aerobowego" :

- Trening Aerobowy : Zwiększa on Wytrzymałość, rozwija układ krwionośny i dotlenia mięśnie. -

http://www.treningaerobowy.pl/

Link do treningu "50 Podciągnięć" :

- Trening "50 Podciągnięć" -

http://www.podciaganie.pl/

Link do treningu Domatora bez żadnego sprzętu :

- Trening Domatora. -

http://www.menshealth.pl/fitness/Wieksze-miesnie-bez-silowni,3676,2

Link do bazy diet, kalkulatora kalori itp. :

- Baza diet. -

http://potreningu.pl/diety/lista

Poradnik będzie powiększany bez przerwy.Następnej aktualizacji można spodziewać się jutro.

Jeżeli znajdziecie jakiś błąd w pisowni proszę o powiadomienie mnie o tym w komentarzu.

Jest to mój pierwszy post na forum więc proszę o łagodne potraktowanie w razie błędu.

ZABRANIAM KOPIOWANIA TEMATU BEZ MOJEJ ZGODY.

Pozdrawiam

Samachiel

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdz. II-a pkt.22

Opublikowano

hahahahahahhashahahahah co ty chcesz zdziałać przysiadami i pompeczkami ?

powyżej 20-30 minut już się nie spala tłuszcz tylko mięsnie

a6w niszczy kręgosłup i możesz nakurwiać 500 brzuszków dziennie a i tak jakiryfera nie bd jak nie spalisz tłuszczu z brzucha

ogólnie śmiech na sali trening na gimba który waży 50kg !

Opublikowano

hahahahahahhashahahahah co ty chcesz zdziałać przysiadami i pompeczkami ?

powyżej 20-30 minut już się nie spala tłuszcz tylko mięsnie

a6w niszczy kręgosłup i możesz nakurwiać 500 brzuszków dziennie a i tak jakiryfera nie bd jak nie spalisz tłuszczu z brzucha

ogólnie śmiech na sali trening na gimba który waży 50kg !

A6W nie szkodzi kręgosłupowi. A6W i ABS 2 to są jedne z najbardziej skutecznych treningów.A po twojej pisowni "jakiryfera" widzę, że sam jesteś z gimnazujm.Jeżeli się nie znasz to nie komentuj i jak nie chcesz nie trenuj tymi sposobami.Ja napisałem temat,aby komuś pomóc, a nie zaszkodzić.Po za tym A6W i ABS 2 to nie same pompki i przysiady.

Opublikowano

A6W nie szkodzi kręgosłupowi. A6W i ABS 2 to są jedne z najbardziej skutecznych treningów.A po twojej pisowni "jakiryfera" widzę, że sam jesteś z gimnazujm.Jeżeli się nie znasz to nie komentuj i jak nie chcesz nie trenuj tymi sposobami.Ja napisałem temat,aby komuś pomóc, a nie zaszkodzić.Po za tym A6W i ABS 2 to nie same pompki i przysiady.

chodzę 2 lata na siłownie mam ciało niczym młody bóg sexu i napewno się lepiej znam od ciebie

tak tak tak napierdalaj a6w brzuszki i martwy ciąg a w wieku 30 lat nie wstaniesz z łóżka

większość z was to 15 latki którzy myślą że w 6 miesięcy wyrobią się na zeusa czy chuj wie kogo jakimiś przysiadami

proszę cię chłopcze to jest dobre ale na rozciąganie po treningu

a6w wcale nie szkodzi na kręgosłup wcale ... mówi to ekspert który poleca napierdalanie 100 brzuszków które nic a nic ci nie dadzą

Biegaj biegaj sobie te 40 minut a później płacz że ważysz 50kg

Opublikowano

chodzę 2 lata na siłownie mam ciało niczym młody bóg sexu i napewno się lepiej znam od ciebie

tak tak tak napierdalaj a6w brzuszki i martwy ciąg a w wieku 30 lat nie wstaniesz z łóżka

większość z was to 15 latki którzy myślą że w 6 miesięcy wyrobią się na zeusa czy chuj wie kogo jakimiś przysiadami

proszę cię chłopcze to jest dobre ale na rozciąganie po treningu

a6w wcale nie szkodzi na kręgosłup wcale ... mówi to ekspert który poleca napierdalanie 100 brzuszków które nic a nic ci nie dadzą

Biegaj biegaj sobie te 40 minut a później płacz że ważysz 50kg

Mów sobie co chcesz.Po twojej pisowni widzę jaki jesteś dorosły.

Opublikowano

Martwy ciąg i przysiady wystarczą na dobry brzuch... Ale jak się uprzesz to lepszy jest już ten ABS 2 ;)

Martwy ciąg na brzuch...naprawdę?

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Martwy ciąg na brzuch...naprawdę?

Tak, spinanie mięśni brzucha przy martwym i przysiadach (z obciążeniem oczywiście) działa na nie lepiej niż cokolwiek innego, a już na pewno lepiej niż te wasze a6w i absy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tak, spinanie mięśni brzucha przy martwym i przysiadach (z obciążeniem oczywiście) działa na nie lepiej niż cokolwiek innego, a już na pewno lepiej niż te wasze a6w i absy.

gówno prawda co najwyżej może ci wyjebać brzuch do przodu co jest efektem ubocznym

co ci da spinanie brzucha ? jak zepnę bica to też urośnie ?

Opublikowano

tak btw to każde ćwiczenia jakby się uprzeć jest na mięśnie brzucha, bo cokolwiek byś nie podnosił te mięśnie się napinają.

Debilny poradnik jeśli w ogóle można go poradnikiem nazwać. Jasne, można osiągnąć coś robiąc tylko pompki i brzuszki, ale mało i powoli.

A6W bardzo niszczy plecy, a ten, który mówi, że tak nie jest to znaczy, że nigdy nie robił tych ćwiczeń. Jasne, że po jednym dniu i trzech powtórzeniach nic nie czuć, ale jak się robi je już trochę to czuć ogromne zmęczenie pleców i wiaderka z piaskiem podnieść z ziemi nie można.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

afterburn + dieta jak dla mnie to 100% lepsze niż siłowania dzień w dzień... i te treningi

3x w tygodniu siłownia + dieta i po roku możesz wyjść na plaże ale co tam napierdalanie 3 tysięcy brzuszków dziennie i jedzenie smalca jest lepsze

Opublikowano

gówno prawda co najwyżej może ci wyjebać brzuch do przodu co jest efektem ubocznym

co ci da spinanie brzucha ? jak zepnę bica to też urośnie ?

Skurcz izometryczny, elo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

skurcz mózgu zgól te siano z głowy pakerze

Ach ci 13 letni kulturyści, którym jak się powie coś co wykracza poza ich myślenie, to zaraz wyskakują z mordą.

Km5iG.png

Opublikowano

Ach ci 13 letni kulturyści, którym jak się powie coś co wykracza poza ich myślenie, to zaraz wyskakują z mordą.

płacz płacz wszyscy wiemy jak jest na tym forum wielki idol plejerów z manjnkrafta z bujną fryzurą niczym księżniczka klata jak na gejmera przystało czyli jakby koń zajebał z kopyta w mostek

wielki informatyk z nadzieją że znajdzie prace w nasa a co najwyżej to zakładanie kablówki na blokach :/ cóż takie życie brak życia towarzyskiego i zero kontaktu ze społeczństwem zmusiło cie to wyemigrowania do jaskini gdzie możesz spełniać się jako idol dzieci które pytają się jak zostać kulturystą mając tylko 5 litrowe dzbanki z wodą :* <3 love love love

Opublikowano

płacz płacz wszyscy wiemy jak jest na tym forum wielki idol plejerów z manjnkrafta z bujną fryzurą niczym księżniczka klata jak na gejmera przystało czyli jakby koń zajebał z kopyta w mostek

wielki informatyk z nadzieją że znajdzie prace w nasa a co najwyżej to zakładanie kablówki na blokach :/ cóż takie życie brak życia towarzyskiego i zero kontaktu ze społeczństwem zmusiło cie to wyemigrowania do jaskini gdzie możesz spełniać się jako idol dzieci które pytają się jak zostać kulturystą mając tylko 5 litrowe dzbanki z wodą :* <3 love love love

Aha.

Km5iG.png

Opublikowano

brawo, brawo :) Kolega czegos zazdrości czy jak? Za mało ,,popularny" na forumie i chcialby trochę bardziej? A jak tak ostro ocenia innych, to moze pochwali się jaki jest fantastyczny, bo niestety w profilku żadnych danych ani nawet zdjęcia, a może by sie pochwalił jakie to ma fajne życie towarzyskie :<

taka mała rada, publikując coś w internetach, na forum, gdziekolwiek - licz się z tym, że możesz zostać skrytykowany. Ogólnie śmiech na sali, że jedziesz na kogos na podstawie kilku wypowiedzi na forum i 1 avatarka, na dodatek w sposob kompletnie odbiegajacy od tematu posta. Zajmuj sie swoim zyciem, swoimi pięknymi włosami, idealnym wyglądem i dawaniem profesjonalnych porad innym, polepszajac swoj kontakt ze społeczeństwem. Pa

2lp4zo.jpg

Opublikowano

brawo, brawo :) Kolega czegos zazdrości czy jak? Za mało ,,popularny" na forumie i chcialby trochę bardziej? A jak tak ostro ocenia innych, to moze pochwali się jaki jest fantastyczny, bo niestety w profilku żadnych danych ani nawet zdjęcia, a może by sie pochwalił jakie to ma fajne życie towarzyskie :<

taka mała rada, publikując coś w internetach, na forum, gdziekolwiek - licz się z tym, że możesz zostać skrytykowany. Ogólnie śmiech na sali, że jedziesz na kogos na podstawie kilku wypowiedzi na forum i 1 avatarka, na dodatek w sposob kompletnie odbiegajacy od tematu posta. Zajmuj sie swoim zyciem, swoimi pięknymi włosami, idealnym wyglądem i dawaniem profesjonalnych porad innym, polepszajac swoj kontakt ze społeczeństwem. Pa

Masz racje cierpię z powodu braku popularności na tym forum pomoże mi ktoś bo już mam depresje bo jakiś random mnie pocisnął ://////////////////

PS: Nie mam koleguf dlatego taki ze mnie brótal mósze sie jakos wyrzyc bo jestem zyciofą pizsdą :/// pomuszcie mi myslalem ze tutaj bede miał fejm a tu taki chuj :///

Opublikowano

Masz racje cierpię z powodu braku popularności na tym forum pomoże mi ktoś bo już mam depresje bo jakiś random mnie pocisnął ://////////////////

PS: Nie mam koleguf dlatego taki ze mnie brótal mósze sie jakos wyrzyc bo jestem zyciofą pizsdą :/// pomuszcie mi myslalem ze tutaj bede miał fejm a tu taki chuj :///

Wracaj do gimbazy, bo żal patrzeć na twoje posty.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...