Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] System dobierania przeciwników

T0rnad0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Pisze w nerwach dlatego mogą pojawić się jakieś błędy. Od jakiegoś tygodnia dobiera mi takich ludzi przeciwko mnie, że po prostu nie wytrzymuję. Dopiero co wszedłem do golda i mam rozegranych gier kolo 150 rankingowych, a daje mi przeciwko np: taką vayne która ma rozegranych 450 gier tą postacią, thresha który ma 270 i evelynn 460. I jak ja mam grać przeciwko takim typom. Ten system jest zbugowany powinien mi słabszych ludzi dawać na przeciwko i razem ze mną. A ja dostaję takich jak ja. Nieraz też zdarza mi się grać przeciwko platynie czy diamondzie. Co o tym myślicie?

Opublikowano

Masz więcej wygranych niż przegranych (najwidoczniej dużo więcej) i dlatego szuka ci takich dobrych. Im lepsi przeciwnicy tym więcej LP dostaniesz :<

csyt2-signa.png

Opublikowano

Może grasz vs platyna/diamond, bo gra z kimś duo, albo mają niskie MMR. A to, że mają rozegranych dużo gier tą postacią, to wcale nie znaczy, że nie dasz rady wygrać linii przeciwko im. Wystarczy spokojnie farmić i czekać na ganki junglera, a kille same wpadają.

A co do dobierania przeciwników to tak dobiera w tym nowym sezonie, nic na to nie poradzisz, lub po prostu masz wysokie ukryte elo.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Daj swojego lolkinga. Zobaczymy, czy jest o co marudzić.

Do przeciwnego teamu wrzuca lepszych graczy, gdy w Twoim jest jakieś duo.

System jest ok, na dodatek gra dużo ludzi, więc ma z czego wybierać. Więc nie powinno być powodów do narzekań. Wiadomo, że raz na kilkanaście/kilkadziesiąt gier może się trafić gra, której nie da rady wygrać.

Btw: nie ma bata, żebyś trafił gościa, który ma rozegranych 450 rankedów jedną postacią.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Daj swojego lolkinga. Zobaczymy, czy jest o co marudzić.

Do przeciwnego teamu wrzuca lepszych graczy, gdy w Twoim jest jakieś duo.

System jest ok, na dodatek gra dużo ludzi, więc ma z czego wybierać. Więc nie powinno być powodów do narzekań. Wiadomo, że raz na kilkanaście/kilkadziesiąt gier może się trafić gra, której nie da rady wygrać.

Btw: nie ma bata, żebyś trafił gościa, który ma rozegranych 450 rankedów jedną postacią.

Tu jest mój:

http://www.lolking.net/summoner/eune/21552148#history

A tu jest tego typa:

http://www.lolking.net/summoner/eune/31375474#ranked-stats

Opublikowano

Zapewnie enemy ma duosy. Przeciwnicy itd. zależą od Ciebie. Grasz dobrze, masz solidne mmr, grasz lepiej choć twoje jest mierne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...