Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Alien2- ANTYREKLAMA

xXGregPLXx^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim ;) Chciałem wam wszystkim pomóc i zaoszczędzić wam waszego cennego czasu jak i pieniędzy ;) Odradzam grać na tym serwerze Ponieważ ten serwer to jeden wielki BUUG ! Nic pozatym ;) To moja wiadomość która miała zostać wysłana do Admina głównego lecz została wysłana do pomagierka ponieważ HA odpalił PW ;) Temat naprawdę się przyda bo tak jak już wspomniałem zaoszczędzi pieniędzy i czasu ;)

"Witam wiem, że nie jestem od tego żeby dawać ci nauki ale jak chcesz żeby ten serwer chodził to weź się nim zainteresuj. Ma cie codziennie mniej graczy ponieważ ma cie wszystko w dupie. Kiedy ostatnio wszedłeś na serwer ? Kiedy zrobiłeś jakiś Event. OK nie interesujesz się serwerem to zrób go dobrze a nie, Więcej jest na nim bugów niż prawidłowości, IS- Wysłałem SMS'a z numeru 606******** za kwote 11zł wszystko było OK, smocze monety doszły, Lecz kupony SM nie znalazły się w Depozycie. I teraz pytanie KTO MI KURWA to odda ? Drugi Bug- 1 klucz powinien otwierać jedną skrzynię a nie 50 ! Np. Mam 4 skrzynie w eq przejade na nie kluczem jednym otwiera mi je wszystkie tzn z 1 tylko jest drop, reszta znika. Następny BUUUG !!!! Ciężko pracowałem na przepustkę na mapke od 95 podszedłem pod handlarke kupiłem POTY i odrazu do TP i tu pojawił się problem bo wyskoczył komunikat, że trzeba odczekać 10 sekund a przepustka zniknęła wink.png

Bądź chociaż Fair człowieku wink.png I może zagraj na virtualu to zobaczysz co to jest "Administracja". I oczywiścię proszę o oddanie przynajmniej moich SM bo na 6 talonów doszły mi 4 a nie ma ani monet ani talonów."

Miałem to wysłać do kernela ale odpalił PW, widać kim jest wink.png Serwer jest naprawdę zajebisty tylko Administrator główny do dupy 0 zaangażowania ! zainteresuj się tym albo przekaż go komuś kto się na tym zna Pozddro panie dobry ale z tego co widzę Antyreklame bedzie cie mieli niezłą jak tego nie naprawicie ;) Jooooł

Tak To W Życiu Bywa Raz Pęka Serce Raz Prezerwatywa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...