Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Nowy dział] MOBA

DeViNAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Co wy sądzicie o nowym dziale MOBA? Jak słusznie zauważył KubaMulti, w dziale MMORPG są 3 gry MOBA (Smite, DotA, LoL) a potem (przepraszam za wyrażenie) debile mówią, że jest to MMORPG i oni wiedzą lepiej. Może jest to trochę bezsensowne, ale jednak.

http://www.mpcforum.pl/topic/965441-licz-of-legends-jako-moba-nie-mmorpg/
Opublikowano

Ale to jakoś innym nie przeszkadzało że jest w MMORPG administracja nie będzie specjalnie dla tych 3 gier tworzyła nowy całą zakładkę, nope.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zaraz jest też M&M:DOC to ta gra to karcianka, nową zakładkę?

+

Ale to jakoś innym nie przeszkadzało że jest w MMORPG administracja nie będzie specjalnie dla tych 3 gier tworzyła nowy całą zakładkę, nope.

NieeT

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Niech zostanie, póki co MOBA nie jest rozbudowanym gatunkiem (nie ma żadnych oprócz LoLa, Doty, Smite i mało popularnego na forum HoN'a).

Poczekajmy na Blizzard Allstars i jakieś inne, najlepiej f2p i dopiero dodajmy subforum.

Opublikowano

Niech zostanie, póki co MOBA nie jest rozbudowanym gatunkiem (nie ma żadnych oprócz LoLa, Doty, Smite i mało popularnego na forum HoN'a).

Poczekajmy na Blizzard Allstars i jakieś inne, najlepiej f2p i dopiero dodajmy subforum.

Jeżeli dla Ciebie jest mało takich gier to dziwny jesteś.

Topic: Jestem neutralny co do pomysłu.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Rise of Immortals: Battle for Graxia

Awesomenauts

Guardians of Middle-Earth

Demigod

Heroes of Newerth

Dragons and Titans

Stellar Impact

Vorp!

I jeszcze trochę...

652601399840421198520.png

Opublikowano

Hona sam wymieniłem, reszta to gówniaki w które gra kilka osób na forum, więc nie ma sensu robienia np działu dla VORP! czy innych budżetówych moba.

Opublikowano

Rise of Immortals: Battle for Graxia

Awesomenauts

Guardians of Middle-Earth

Demigod

Heroes of Newerth

Dragons and Titans

Stellar Impact

Vorp!

I jeszcze trochę...

A które z tych gier jest na tyle sławnych i dobrych żeby konkurowało z Lolem i Dotą. Każda z tych gier to wg. każdego kopia jednej albo drugiej gry.

Swoją drogą. Równie dobrze można zrobić osobną zakładkę dla geir Via WWW, bo przecież nie każde to mmo a jest ich równie od zajebania co innych gatunków gier.

Na prawdę niema sensu robienia nowej zakładki dla 3/4 gier i jednego poddziału dla "Inne MOBA"

A tym bardziej dla działu i dodawania gier jako poddziały.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Aktualnie jest faza closed bety nowej moby od Electronic Arts pt. Dawngate.
Osobiście gram i jestem zadowolony gierka fajna, a co ją wyróżnia spośród innych gier to tylko 2 linie + jungle.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

a co to ma do tematu ?
Ja gram w SMNC gra wyszła jakiś rok temu, nie miała reklamy i prawie nikt o niej nie słyszał, co ją wyróżnia, jest to shooter, "brak" dżungli, Jackboty (co 5 minut są wypuszczane wielkie moby), juicy i inne pierdoły których w innych grach MOBA nie widziałem.

Ale co to wnosi do tematu czy chcemy zakładkę MOBA, nie mam pojęcia, chciałem się po prostu pochwalić w co gram.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma sensu w dodawaniu całego działu dla czterech (a właściwie trzech) gier. Jeżeli gatunek się rozwinie to na pewno nie zostanie pominięty na MPC. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...