Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darkorbit

DaggerPLx211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mpc-userów. Mam pytanie odnoszące się do płatności w darkorbit chodzi mi o to, że wczoraj gdy był mhh chciałem wysłać jednego sms'a aby zasilić swoje konto w grze. Gdy wpisałem dane potrzebne do wysłania sms'a wyskoczyło mi, że nie mogę wysłać , nie jest to spowodowane brakiem środków, czy zasięgu. Mam kupiony starter z play'a za 5 złotych. Z góry dziękuję za odpowiedzi, będą like :]

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Niestety nie było.. Na koncie mam ponad 30 złotych :) Pisałem że starter za 5 złotych, ale konto doładowałem zaraz po kupieniu.

Opublikowano

Nie pamiętam dokładnie jak to jest ale wydaje mi się że trzeba wykonać do kogoś połączenie i przez 1 sekundę minimum porozmawiać aby numer się uaktywnił. Więc możliwe że tego nie zrobiłeś.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dzwoniłem już do koleżanki, rozmawialiśmy ok. 20 minut, więc chyba to nie to.

Opublikowano

W takim razie prawdopodobnie my nie będziemy w stanie Ci pomóc, jeśli ta sytuacja się powtórzy skontaktuj się z supportem gry.

POST NUMER 1900 ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

W takim razie prawdopodobnie my nie będziemy w stanie Ci pomóc, jeśli ta sytuacja się powtórzy skontaktuj się z supportem gry.

POST NUMER 1900 ;)

Z supportem ? niektórzy już pisali że Polski support to gówno nie pomogą.

Opublikowano

Ja miałem taki sam problem napisałem do supportu, a oni odpisali, że mieli w trakcie mhh problemy, za co przepraszają, a konto powinno zostać doładowane w ciągu 48h ( w grze ), a jeżeli nie to mam ponownie do nich napisać ( urka doszła po ok. 6-7h )

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Dodam jeszcze że jeszcze można zgłosić się z BOK sieci, może play blokuje jakieś połączenia z takimi typami stron i trzeba to odblokować.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Wyskoczyło ci że nie możesz wysłać? A sprawdzałeś czy zabrało pieniądze z konta? Kiedyś też tak miałem (był jakiś remont wierzy w okolicy) i wogóle nie wysłało sms.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...