Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczyt idiotyzmu.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieszkam w Gdyni, chodzę na plaże 2 razy w tygodniu latem, i nie spotkałem jeszcze żadnego niemca, co najwyżej murzyna..

Więc nie pierdol o tym, że szwaby będą nam kraj wyśmiewać

Nie obraź się, ale powiem ci tak...

Jesteś popierdolony :)

Byłem w Kołobrzegu (mieście mniejszym od Gdynii), pływałem takim stateczkiem tam dajmy na to 100 metrów od brzegu, za mną siedzieli niemcy, przede mną mola klasa, obok niemcy...

Także durniu nie gadaj, bo mieszkasz w Gdynii i nie wiesz co się dzieje...

Chodzisz pa tą plażę, ale po wyglądzie Szwaba nie rozpoznasz, tylko po języku...

Z resztą nawet jeśli nie ma ich to się trzeba odpowiednio zachowywać jak cywilizowany człowiek, a nie jak ku*wa debil...

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Ale masz ból dupy japier.... Lepiej zajmij się swoim życiem...A nie się wpierd..... w cudze życie. -_- To co chcą niech robią i ci nic do tego i tak nic nie zmienisz jak opiszesz to na forum o grach i cheatach lol.

nostaleh.png
Opublikowano

Tylko, że zarówno nielegalne narkotyki, tak jak i legalne alko, czy kawa działają bardzo podobnie na układ nerwowy. Jedyna różnica miedzy legalnymi a nielegalnymi substancjami to to, że te legalne nie wywołują widzenia smoków, gadjących żelków, etc.("haluny" po potężnym przepiciu pomijam).

Ja jestem zdania, że w granicach rozsądku wszystko jest dla ludzi.

Od kiedy po "narkotykach" masz haluny?

Jednie po LSD, kwasku, i grzybach masz halucynacje.

No chyba, że mamy inne pojęcie słowa "narkotyki", bo dla mnie narkotyki, to feta, meta, koka, crack, hera i inne pochodne.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Od kiedy po "narkotykach" masz haluny?

Jednie po LSD, kwasku, i grzybach masz halucynacje.

No chyba, że mamy inne pojęcie słowa "narkotyki", bo dla mnie narkotyki, to feta, meta, koka, crack, hera i inne pochodne.

Dude, po ziole różne rzeczy się widziało. Szczególnie jak masz życzliwych kumpli, kltózy wkręcają ci rózne fazy ^,^

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

idiotów jest pełno na tym świecie ja chciałem zobaczy mameda na youtube to jakiś debil zdjęcie naszego papieża Jana pawla 2 palił i się cieszył jak świnia wiec trzeba to wszystko olać i zająć się swoimi sprawami bo świata nie zmienisz (TAKIE JEST MOJE ZDANIE)

Opublikowano

Nie bój się ... za 20 lat będzie tylko gorzej :) Wszystko sprowadza się do wychowania. Ciekawi mnie jak to się będzie miało kiedy my (patrz- 16-20lat) pozakładamy rodziny* i wychowamy własne dzieci. Ciekawe czy będzie takie samo gadanie - "Niech robi co chce" ...

*-zjadłem wyraz :P

Opublikowano

Dude, po ziole różne rzeczy się widziało. Szczególnie jak masz życzliwych kumpli, kltózy wkręcają ci rózne fazy ^,^

To ja nie wiem co ty masz za bake....

Rozumiem wkręcić sobie, że typiara jest w oknie, a tak naprawdę, to kwiat i firany, ale mieć haluny po babie, to nie możliwe.

@down

Ok, teraz rozumiem.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

To ja nie wiem co ty masz za bake....

Rozumiem wkręcić sobie, że typiara jest w oknie, a tak naprawdę, to kwiat i firany, ale mieć haluny po babie, to nie możliwe.

Chodziło mi właśnie o takie zwidy, o których mówisz. Po prostu źle dobrałem słownictwo.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...