Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczyt idiotyzmu.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.youtube.com/watch?v=Ytr2ttrCdnI

Gdy obejrzałem ten filmik. Zacząłem się zastanawiać, która z stron jest winna?

I stwierdzam że obie strony, ale o tym za chwilę.

Na podstawie tego filmiku, chcę otworzyć dyskusje dotyczącą używek wśród Polskiej młodzieży... Według mnie, to już jest paranoja, co widać na tym filmiku... Gość bezkarnie pokazał faka w stronę funkcjonariusza policji, a inny przybiegł z rurką do palenia i przy policji zaczął popalać z innymi.

Według mnie, powinien być całkowity zakaz picia alkoholu w miejscach publicznych. Chcesz pić? Tylko w zaciszu domowym, bo ludzie nie mają ochoty patrzeć, jak się afiszujesz z piciem alkoholu publicznie.

Ćpasz? Tu definitywny koniec zabawy z kuratorami, odrazu za fraki na odwyk i do poprawczaka.

Obowiązkowy test na obecność alkoholu i narkotyków w szkołach, bo to patologią już zalatuje...

Pozbyć się sklepów w pobliżu szkół. Bo stamtąd uczniowie biorą alkohol, i afiszują się z nim w szkole. Chcesz coś do jedzenia lub do picia? Masz sklepik szkolny od tego. Nie pasuje? Wytrzymaj aż wrócisz do domu.

Wracając do szukania winnych z filmików. Policja jest tu sama sobie winna, bo pozwoliła na taką akcje. Oraz gówniarzeria, bo chcieli pokazać jakimi są maczo JP na 100%... Tylko że gówniarzerie, przeginała pałkę na każdym kroku.

Opublikowano

Pozbyć się sklepów w pobliżu szkół. Bo stamtąd uczniowie biorą

alkohol, i afiszują się z nim w szkole. Chcesz coś do jedzenia lub do

picia? Masz sklepik szkolny od tego. Nie pasuje? Wytrzymaj aż wrócisz do

domu.

Nie każdy ma sklepik szkolny, np ja nei mam.

Co do takich dzieci jotpenastoprocentuf niech dalej działają na swoją niekorzyść i zgrywają kozaków opowiadając jak to oni nie wypili dużo, kiedyś się obudzą że robią źle, ale wtedy może już być za późno.

Opublikowano

Odpierdol się od narkotyków, bo jest inny temat od tego.

Jest i on.

@top

Picie w miejscach publicznych ale do takiego stopnia żeby nie rozpoznać tego po wyglądzie. Palenie out of there. Co do szkoły to pomysł z testami dobry, najlepiej 2 przewinienia a po nich wylatuje taki ktoś ze szkoły, zaczynając od podstawówki. Sklepy wokół mogą być ale bez alkoholu.

Opublikowano

Jakie picie? Co wy pierdolicie? Przecież typek ewidentnie jedzie na kwasku czy czymś podobnym, gdyby najebany był, to dawno by się wyjebał z trzy razy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jakoś nie zostaną bezkarni ...

Policjanci zabezpieczyli nagranie opublikowane w sieci, na tej podstawie będą wyjaśniać, czy niektóre osoby zarejestrowane na nagraniu nie dopuściły się naruszenia prawa. W takim wypadku, wobec sprawców zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne.

@Edit:

Źródło

https://pomorska.policja.gov.pl/
1377774857-U369478.png

Opublikowano

ogladalem chujowe

"Ćpasz? Tu definitywny koniec zabawy z kuratorami, odrazu za fraki na odwyk i do poprawczaka"

Cpa - bo chce

Pije - bo chce

a tobie chuj do tego i nie wpierdalaj się w kogos życie i zajmij się swoim

Przez takie podejście, każdego dnia ktoś stacza się na dno, pogratulować tylko...

Opublikowano

RZal bUl i RZenada każdy coś tam dopowiedział od siebie na policje bo w grupie byli, a pojedyńczo to by może z jeden coś tam pisnąć się odważył.

W chuj mi szkoda, że jako młodzież mogę być porównany do takiej grupy ludzi którzy ostro trzymają strone jakiegoś ćpuna.

Jak dla mnie margines społeczny, nic więcej.

Jeśli Ci się nudzi to zapraszam do sprawdzenia mojej strony: http://pokemongohack.pl

Opublikowano

RZal bUl i RZenada każdy coś tam dopowiedział od siebie na policje bo w grupie byli, a pojedyńczo to by może z jeden coś tam pisnąć się odważył.

W chuj mi szkoda, że jako młodzież mogę być porównany do takiej grupy ludzi którzy ostro trzymają strone jakiegoś ćpuna.

Jak dla mnie margines społeczny, nic więcej.

Młodzież już od 15stego roku życia, powinna być traktowana jako dorośli i odpowiadać sami za siebie, w takich sytuacjach.

Opublikowano

Polska niestety jest pełna zdebilniałych gimbów, którzy nawet w wieku 20 lat są gimbami, a niektórzy będą gimbami aż do końca życia.
Takie jaja sobie robią z Policji, na oczach kurwa Niemców, i innych obcokrajowców z tej plaży. Później ci pierdolą o naszym kraju że to jest debilny kraj...
Chuj mamy debilny rząd. Ale chociaż jako Polacy, naród z bogatą historią poprzez szacunek do tego że prawie 130 lat nie istnieliśmy,
ale mimo wojen przetrwaliśmy i żyjemy jako Polska, a nie szwaby zachowujmy się pozytywnie.

Dlaczego w tym kraju kurwa każdy idiota może robić co chce?
Chyba pójdę na polityka, a nie na infę i ja zrobię porządek.
Zostanę premierem i skończy sie Buenos Aires...

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Alkoholizm, uzależnienia od narkotyków to w dzisiejszych czasach norma. Uważam jednak, że paranoją jest zabraniać pić w tzw. miejscach publicznych, ponieważ wiele osób lubi wyjść ze znajomymi gdzieś na dwór, a nie kisić się w domu. :) Co do narkotyków to zupełnie inna bajka i nie powinieneś wrzucać tego do jednego wora z alkoholem, który bądź co bądź, jest zalegalizowany.

Opublikowano

'Ludzie do zdjęcia'. Dobra, a więc tak się tam bawio. xD Beka, nawet nie potrafią tej akcji zatrzymać, zgrany oddział.

Alkoholizm, uzależnienia od narkotyków to w dzisiejszych czasach norma. Uważam jednak, że paranoją jest zabraniać pić w tzw. miejscach publicznych, ponieważ wiele osób lubi wyjść ze znajomymi gdzieś na dwór, a nie kisić się w domu. :) Co do narkotyków to zupełnie inna bajka i nie powinieneś wrzucać tego do jednego wora z alkoholem, który bądź co bądź, jest zalegalizowany.

Ten film ma nic wspólnego z alkoholem, pozdrawiam.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Usunęli filmik ;/ Ale ja też jestem przeciwko jaraniu i kurwa chlaniu. Nigdy z tego nie skorzystam. Kurwa jak potem widzę jak banda "żuli" naćpanych grasuje na pętli autobusowej i dewastuje wszystko dookoła.. Rozbili hmm.. przystanek, nawet aptekę..

Norma to chyba widać.. Ale nie powinno się chlać w publicznych miejscach. Mnie mdli jak wyczuję dym papierosów. W ogóle po co uzywać tego??? Takie modne, żeby sobie truć organizm.. Ja mam postawione poukładane wszystko i na pewno nie skorzystam, nawet jak skończę na wybrechtaniu

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Polska niestety jest pełna zdebilniałych gimbów, którzy nawet w wieku 20 lat są gimbami, a niektórzy będą gimbami aż do końca życia.

Takie jaja sobie robią z Policji, na oczach kurwa Niemców, i innych obcokrajowców z tej plaży. Później ci pierdolą o naszym kraju że to jest debilny kraj...

Chuj mamy debilny rząd. Ale chociaż jako Polacy, naród z bogatą historią poprzez szacunek do tego że prawie 130 lat nie istnieliśmy,

ale mimo wojen przetrwaliśmy i żyjemy jako Polska, a nie szwaby zachowujmy się pozytywnie.

Dlaczego w tym kraju kurwa każdy idiota może robić co chce?

Chyba pójdę na polityka, a nie na infę i ja zrobię porządek.

Zostanę premierem i skończy sie Buenos Aires...

Mieszkam w Gdyni, chodzę na plaże 2 razy w tygodniu latem, i nie spotkałem jeszcze żadnego niemca, co najwyżej murzyna..

Więc nie pierdol o tym, że szwaby będą nam kraj wyśmiewać

Opublikowano

Usunęli filmik ;/ Ale ja też jestem przeciwko jaraniu i kurwa chlaniu. Nigdy z tego nie skorzystam. Kurwa jak potem widzę jak banda "żuli" naćpanych grasuje na pętli autobusowej i dewastuje wszystko dookoła.. Rozbili hmm.. przystanek, nawet aptekę..

Norma to chyba widać.. Ale nie powinno się chlać w publicznych miejscach. Mnie mdli jak wyczuję dym papierosów. W ogóle po co uzywać tego??? Takie modne, żeby sobie truć organizm.. Ja mam postawione poukładane wszystko i na pewno nie skorzystam, nawet jak skończę na wybrechtaniu

Problem w tym właśnie, że większość młodych ludzi czuje się bezkarnych. To powinno się zmienić, i zacząć karać za takie zachowania. I szkoda że filmik usunięty, bo pokazywał typowe zachowanie polskiej młodzieży. Według mnie, uczniom powinno się na czas wakacji zapewnić pracę, bo im więcej wolnego czasu mają, tym bardziej siada na łby.

Opublikowano

Tylko, że zarówno nielegalne narkotyki, tak jak i legalne alko, czy kawa działają bardzo podobnie na układ nerwowy. Jedyna różnica miedzy legalnymi a nielegalnymi substancjami to to, że te legalne nie wywołują widzenia smoków, gadjących żelków, etc.("haluny" po potężnym przepiciu pomijam).

Ja jestem zdania, że w granicach rozsądku wszystko jest dla ludzi.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Tylko, że zarówno nielegalne narkotyki, tak jak i legalne alko, czy kawa działają bardzo podobnie na układ nerwowy. Jedyna różnica miedzy legalnymi a nielegalnymi substancjami to to, że te legalne nie wywołują widzenia smoków, gadjących żelków, etc.("haluny" po potężnym przepiciu pomijam).

Ja jestem zdania, że w granicach rozsądku wszystko jest dla ludzi.

No i masz kurwa lajka za to zdanie

Opublikowano

Problem w tym właśnie, że większość młodych ludzi czuje się bezkarnych. To powinno się zmienić, i zacząć karać za takie zachowania. I szkoda że filmik usunięty, bo pokazywał typowe zachowanie polskiej młodzieży. Według mnie, uczniom powinno się na czas wakacji zapewnić pracę, bo im więcej wolnego czasu mają, tym bardziej siada na łby.

Ja mam 14 lat a mnie to nie grzeje i nie parzy.. Ja samemu umiem zagospodarować sobie czas, ale ja leniem jestem niestety ;/ W wakacje zmobilizuje się :D Palą bo to "modne" i potem śmieją się.. raz miałem sytuację że w szatni (W-F) mieli E-Papierosa a ja nie skorzystałem, bo po co.. Większość klasy skorzystała. Nie widzę "fazy" trucia zdrowia. Nawet jeśli to jakiś E-Papieros.. Nic pewnie fajnego to jest. Karają - ale łatwo przyłapać zgromadzenie w lesie? Nie sądzę 8S Nie mam nic przeciwko temu, że palą.. Ale z własnej świadomości niech to robią. Jeśli wkręcają inną, nową osobę, to już wtedy mam coś przeciwko, bo jak tak można.. Teraz widuję nawet 3 klasistę podstawówki z papieroskiem w towarzystwie gimbazy

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Policja nie jest taka święta. 2 dni temu napruci ze znajomymi poszlismy sobie kupic w nocy kebaba. Siedzieliśmy na sobie przed lokalem, a znajomy chcial zagladnac ile flaszki zostalo, wiec wyciagnal z plecaka i pod swiatlo zobaczyl. Policja sie doczepila, ze pijemy alkohol w miejscu publicznym. Prawde mowiac, to na sile szukaja osob, zeby statystki podbic i zeby ich z roboty nie wyjebano.

Opublikowano

Policja nie jest taka święta. 2 dni temu napruci ze znajomymi poszlismy sobie kupic w nocy kebaba. Siedzieliśmy na sobie przed lokalem, a znajomy chcial zagladnac ile flaszki zostalo, wiec wyciagnal z plecaka i pod swiatlo zobaczyl. Policja sie doczepila, ze pijemy alkohol w miejscu publicznym. Prawde mowiac, to na sile szukaja osob, zeby statystki podbic i zeby ich z roboty nie wyjebano.

100_100_29978922_Urzekla_mnie_Twoja_hist

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Dla mnie polskie szkoły to totalna klapa. Dzieciaki w wieku 13-14 lat piją alkohol, palą te ''zdrowe'' e-papierosy i nawet biorą narkotyki. To już ludzkie pojęcie przechodzi, żeby taki szajs przejął władzę nad ludźmi. Szczerze ubolewam nad tym, że ludzie są tak naiwni i większość wpada w nałóg a potem robi z siebie tzw. ofiarę, że ma problemy i tak dalej. Używki nie są rozwiązaniem. :D

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...