Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki System radzicie

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie co uważacie co przeróbkach Windowsa 7 np Gaming edition czy Max Speed opłaca się czy lepiej zostać przy poczciwym Windows 7 ultimate ?

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Walnij Windows'a 8. Kolejne sterowniki będą wychodzić właśnie pod ten system.

To Windows dyktuje warunki i trzeba się do tego przyzwyczaić.

Windows 8 całkowicie nie nadaje się do nagrywania próbowałem już

Opublikowano

jak sie nie daje? Mi wszytko działa(prócz servera do l4d, ale on miał już problemy na 7). Nie wiem jak taki świetny system może się do nagrywania nadawać.

graphic.png

Opublikowano

Ja nie mam jakoś takich problemów, a także action używam. Próbowałeś reinstal action/uruchom jako administrator+zgodność z 7?

graphic.png

Opublikowano

Na 8 działa nagrywanie, action według mnie nadaje się tylko płatny, a download znalazłem dość trudno. Osobiście wolę bandicam

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja nie mam jakoś takich problemów, a także action używam. Próbowałeś reinstal action/uruchom jako administrator+zgodność z 7?

próbowałem nawet 2 raz format pisałem do nich nawet odpisali że nie jestem jedynym użytkownikiem który ma takie problemy i ze starają się to naprawić

Na 8 działa nagrywanie, action według mnie nadaje się tylko płatny, a download znalazłem dość trudno. Osobiście wolę bandicam

kto powiedział że nie kupiłem action ? zakupiłem go już 5 miesięcy temu za 49 zł

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe, bo jakoś mi Action przy W8 x64 nie wywalał nic.

a mi wywala nic na to nie poradzę proszę o jakieś bardziej zoptymalizowane wersje muszę zrobić jeszcze dzisiaj format więc pisać

Opublikowano

Ja bym zostal przy 7 Ultiamte, 8 mial kolega i nie poleca.

A ja miałem Quadro SLI Titan - do kitu, bo czarny obraz ;/. Nie polecam ;F

Generalnie Windows 8 to krok do przodu, jeśli chodzi o systemu. Pisałem już wcześniej, że to Microsoft dyktuje warunki :PP

Opublikowano

A ja miałem Quadro SLI Titan - do kitu, bo czarny obraz ;/. Nie polecam ;F

Generalnie Windows 8 to krok do przodu, jeśli chodzi o systemu. Pisałem już wcześniej, że to Microsoft dyktuje warunki :PP

to tak samo jakbyś wolał Battlefield a ktoś by Ci wmuszał CS którego nie chcesz ... nie chce systemu Windows 8 no chyba że ogarniecie mi jakąś wersje przerobioną tak że nie ma metro ani sklepu Microsoft porostu tak jak w Windows 7 nie mam czasu przystosowywania się do Windowsa 8 mam mało czasu aby sb pogadać pograć a co dopiero na naukę obsługi niepotrzebnego metro ...

Opublikowano

to tak samo jakbyś wolał Battlefield a ktoś by Ci wmuszał CS którego nie chcesz ... nie chce systemu Windows 8 no chyba że ogarniecie mi jakąś wersje przerobioną tak że nie ma metro ani sklepu Microsoft porostu tak jak w Windows 7 nie mam czasu przystosowywania się do Windowsa 8 mam mało czasu aby sb pogadać pograć a co dopiero na naukę obsługi niepotrzebnego metro ...

Poradnik na szybko :

Klikasz w lewy dolny róg, aby przejść do kafelek (z pulpitu), w górnym masz aplikacje uruchomione z W.

Klikając w róg po lewej stronie otwiera Ci się menu szybkiego uruchamiana.

Aby przenieść kafelki musisz po prostu przytrzymać na niej mysz. Jeśli chcesz dostać się do WSZYSTKICH aplikacji z poziomu METRO, to klikasz PPM i wybierasz wszystkie aplikacje.

Opcje kafla - PPM

To tyle. MAX pół godziny do ogarnięcia całości, a Metro zawsze można wyłączyć.

Opublikowano

Skoro nie chcesz lepszego systemu to TWOJA strata. Nie wiem po co to pytanie skoro sam wiesz lepiej, że 7 lepsza. Rób jak chcesz, jednak jeśli chodzi o systemy windows to 8 będzie dyktować warunki. Przynajmniej przez czas, kiedy będzie najnowsza.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Poradnik na szybko :

Klikasz w lewy dolny róg, aby przejść do kafelek (z pulpitu), w górnym masz aplikacje uruchomione z W.

Klikając w róg po lewej stronie otwiera Ci się menu szybkiego uruchamiana.

Aby przenieść kafelki musisz po prostu przytrzymać na niej mysz. Jeśli chcesz dostać się do WSZYSTKICH aplikacji z poziomu METRO, to klikasz PPM i wybierasz wszystkie aplikacje.

Opcje kafla - PPM

To tyle. MAX pół godziny do ogarnięcia całości, a Metro zawsze można wyłączyć.

jak wyłączyć metro ??

Skoro nie chcesz lepszego systemu to TWOJA strata. Nie wiem po co to pytanie skoro sam wiesz lepiej, że 7 lepsza. Rób jak chcesz, jednak jeśli chodzi o systemy windows to 8 będzie dyktować warunki. Przynajmniej przez czas, kiedy będzie najnowsza.

szukam jakiejś przeróbki systemu -.- np Windows 7 max speed ale szukam coś jeszcze lepszego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...