Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Questfiles] By Burnout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK. BurNout masz tego + :P Udalo sie :D Poprostu tego "ę" nie mogło byc xD Wilekie THX :D

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh a mi się serwer nie chce odpalić pobrałem to locale_big5.lua od Ciebie podmieniłem i teraz serwer przy włączaniu wariuje i się ciągle ładuje i jakieś błędy wyskakują ;/

Opublikowano

Nusbeisser zobacz czy nazwa jest poprawna ja miałem to samo napisałem poprawnie locale_big5.lua bo jak nie zmienisz nazwy to masz locale big5.lua

Opublikowano

Ja u siebie mam taki napis " .qc: Permission denid " jak chce zainstalowac locale_big5

cd /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/

sh make

zamiast listy ładowania to seria:

.qc: Permission denid

daje reboot odpalam serwer i wszystko zwalone

musze od nowa wgrywac z kopji zapasowej

Jak to dziala i jest sprawdzone to ja mikolaj wielkanocny xD

Teraz nawet jak swoje wgrywam to juz nie moge bo mam to samo a przed wgraniem twojego mialem wszystko wporzadku

teraz niech mi ktos poradzi jak to odkrecic :/ wymiana na orginalny locale_big5 pomaga da sie odpalic serwer ale nie moge teraz instalowac questow a przed wgraniem tego

spolszczonego moglem :( byla normalna lista po dniu sh make teraz same " .qc: Permission denid " .

Opublikowano

Wszystko działa jak ktoś ma jakieś pretensje to pewnie coś źle robi. SPOKO Poradnik. :P

Opublikowano

Wszystko działa jak ktoś ma jakieś pretensje to pewnie coś źle robi. SPOKO Poradnik. : P

[/ Quote]

Nic zile robie nie wiem co i jak tyle razy instalowalem na co sam spalszczalem i bylo wszystko git az Tym plikiem od Niego cos mi sie zwalilo teraz i nic nie mogę zainstalować orginalny locale_big5 mi naprawia problem z odpaleniem serwera, Mikołaj chciałem sprawdzic czy dziala bo mam z nim problemy.

Po zatym co mozna zrobic zile odpalajac Microsoft Virtual PC potem sie logujac i wpisać / etc / rc.d / netif ponownie nastepnie ifconfig dalej zalogować sie do FileZilla iw usr Client / deszcz / channel / share_data / locale / Hongkong / quest podmienic plik locale_big5

wylaczyc FileZilla Client w Microsoft Virtual PC wpisać

cd / usr / deszcz / channel / share_data / locale / Hongkong / Quest /

ENTER

sh zrobić

po zaladowaniu reboot

I nie trzeba wpisywac w grze tej komendy

/ q reload

bez niej wszystko dziala tez az nia czasami znikają NPC

Ja nie widze nic takiego co mozna zrobic zile.

Dobra jak by sie komus tak stalo to wbijamy w navicat jak ktos ma zmieniony exp to odkrecamy ten fakt potem robimy kopie bazy mysql i locale z FileZilla Client dalej tak nowy nic nie edytowany rdzen ustawi sobie wszystko potem zaloguje sie do bazy FileZilla i "var/dc/mysql" podmieniamy plik mysql na nasz a co w locale to sobie podmieniamy z naszej zkopiowanego tylko to co spalszczalismy i dzialalo normalnie potem w Microsoft Virtual PC instalujemy questy odpalamy od nowa i tam nam wyskoczy jakas komunikat nie znam go na pamiec klikamy Enter i wpisujemy fsck dalej caly czas ( y ) restartujemy i wszystko juz dziala poprawnie i nasz rdzen jest nieco po diecie :) ale wszystko mamy i wszystko dziala polecam nawet by wlasnie odczasu do czasu zrobic mala diete naszemu rdzeniowi o jednak 4,5GB lepsze od 7GB+ i Daruje sobie tego Mikolaja i tak po swietach ;P w zalaczniku daje nie edytowany plik locale_big5 jak by nie szukac po forum i pozdrowienia dla wszystkich.

Opublikowano

Mam problem wzucam ten plik local_big5.lua tam gdzie trzeba wpisuje komende resetuje serwa i jak nacisne na jakies np co to nic sie nie dziej prosze o pomoc bedzie 5 i +

b1e5e3eb322c4093a5eec54890d8720c.0.gif
Opublikowano

a mi wszystko działa nawet stworzyłem sobie all questy po polsku i też działa :D (spolszczanie questów zajeło mi 2 dni ale cóż :D)

Opublikowano
1. W FreeBSD Wpisujecie

cd /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest

Coś nie działa ta komenda (Zmieniałem arene OX). jakiś błąd wyskakuje

Opublikowano

eh all dziala tylko nie sprawdzilem areny pvpi ox

tylko spol res skili i dziala jak klkne na staruszke pisze res skili

ale jak klikne okno sie zamyka i nic co jest?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodałem wszystko tak jak jest w tym poradniku jednak przez to popsułem sobie serwer wiec daje 1 i - -,-

korneleknew.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A mi nie działa OX. Spolszczyłem najpierw sam. Wgrałem do /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest i wystartowałem serva. Nic, wszystko nadal po Chińsku. Ściągnąłem podane tu pliki - podmieniłem. Zrestartowałem serwer tak jak ostatnio i efekt bez zmian. Co robię źle? Jadę na MS Virtual PC i FileZilli.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro już temat lekko odkopany.... to ja chciałbym pochwalić Burnout'a bo wszystko fajnie opisane i śmiga jak Kubica :P + i 5*

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zalik spolszczylem cale big5_lua czy jakos i jak naciskam na NPC to nic nie mam please o pomoc

Nie wrzuciłeś dobrze do filezilli !!

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...