Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] I jak ja mam wyjsc ? Zapraszam do oceny

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Zbędne komentarz .

@Topic

Graj postaciami którymi sam możesz wyccarować gry typu Garen,Ryze itp... próbuj też grać duo (we dwóch zawsze raźniej) i w końcu dasz rade wyjść z brązu mój kolega siedział w nim 2 miechy ale wyszedł :D Powodzenia.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

@UP

Zbędne komentarz .

@Topic

Graj postaciami którymi sam możesz wyccarować gry typu Garen,Ryze itp... próbuj też grać duo (we dwóch zawsze raźniej) i w końcu dasz rade wyjść z brązu mój kolega siedział w nim 2 miechy ale wyszedł :D Powodzenia.

ja go tylko ostrzegam

Opublikowano

Dlatego ja nie gram rankow,nie przejmuj sie ja mam tak samo probowalem 11 razy wyjsc z bronzu 4 na brąz 3 i do tej pory nie dalem rady powodzenia.

64l7.png

Opublikowano

hehdż, byłeś jednym z najgorszych a narzekasz, żeby sobie z tym poradzić to może naucz się grać najpierw, bo po tym screenie widać, że grasz słabo, tylko sejuani trzymała poziom xD

i trist bo miała wiecej niż 30 farmy XDD

Opublikowano

i wgl nie wiem czemu flamują tego singeda za technike suicide singed. l2p noobs singed MVP

Opublikowano

Powiem ci tak. Jesteś low'em i powinieneś siedzieć w brązie. Tam ludzie grają gorzej od botów, a ty masz : 1/5, 0/5, 9/10, 3/10, 4/7 itd. Ja gdy grałem mecze w brązie na koncie kolegi kończyłem ze statami 10+ / 1-3 / x bez problemu. Dodam iż miałem 100% wygranych z b4 do b1/s5. 4 vs 5 to nie problem na gruzie.

Co do tematu to naucz się grać. Gry się same wygrywają

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak ci na górze pisali. Sam nie potrafisz grać a narzekasz na innych. Siedź dalej w brązie, tam twoje miejsce.

prosze ss z mojej ostatniej juz gry w zyciu . Mam co runde takie teamy . Co na to poradzic ? pozegnac sie z gra ;)

Zrób dokładnie to co napisałeś. Pożegnaj się z grą. Widać, że enemy to lowy i gdybyś potrafił grać to razem z sejuani i tristaną dałbyś radę wygrać. Tylko oni trzymali poziom. Peace.

Opublikowano

ja pierdole siedzisz tam gdzie zasługujesz i taka jest prawda L2P kolego naprawde. Flame na singeda poleciał a sam miałeś 0/5 na jego miejscu też bym poszedł trollować jakby mi taki team wylosowało, pozatym miałeś 6 lvl japierdole nawet trol singed co chodził i padał miał 5 jesteś typowym polaczkiem płaczesz na team a sam jesteś gównem. A dla tych zjebanych modów gimbusów:
@topic

Wyszedłem do golda z 4 bronzu koledze z win ratio 74%, więc nie narzekaj na team bo wystarczy umieć grać i się wyjdzie.

I co zjeby teraz to możecie mnie co najwyżej za wyzwiska zwarnować, dobra dawajcie te 10 % i chwalcie sie w szkole, że jestescie zajebisci pedaliki.

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Dla tych co mowia ze nie umiem grac . Siedzialem afk na respie i jak podeszli to padalem wiec te staty sa "specjalnie" . Co do farmy bylem afk wiec . Itemy to samo . Jak zobaczylismy z seju ze singed trolluje to poszlismy afk na respie ale ona roznila sie tym ze dobijala .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Jak zwykle, wcale twoje staty nie są tak słabe jak reszty. Twoja wina, pewnie też flamowałeś w lobby, nic dziwnego. Aaaa i dobry suicide singed wygrywa gre, a ten to był pewnie jakiś zbędny troll, a ty byś go zreportował gdyby suicide singeda robił.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

800 rp i boost do srebra 3-2

a tak serio to co Ci powiedziec... Teraz smurfuje / bawie sie na srebrze i jest prawie to samo.

Ludzie myślą ,ze jak we wcześniejszej grze ktos przegrał np mida to w następnej grze na 100% inny koles 'spieprzy' mu znowu gre co skutkuje "mid or feed" . Potem przegrywa linie i zwala to na byle kogo .

Powinieneś grac postaciami które mają możliwość kontrolowania ruchów przeciwnika podczas walk drużynowych I SKUPIĆ swój mind w 80% na grze DRUŻYNOWEJ. Team ma być najważniejszy.

Dajmy na to

Jungle Hecarim

Support Zyra , no nawet fajna jest 3lise albo zwykły Tresh czy Sona.

Adc Varus , Fajna jest Mf. Ezem bedzie za trudno ( mówię o bardzo dynamicznej grze)

Top ee Niech ktos inny sie wypowie.

Mid Tu może być Zyra(Strasznie miesza w tfach, łatwa w ogarnieciu , po śmierci moze zadac true dmg) Syndra(W tfach ma duzyyy stun i obszarówki lecz dosyć zaawansowana) Orianna (Też zaawansowana. Polecam smart casty ).

Ryze (Psychologiczny sukinsyn, ni to focusować ni olewać)

Opublikowano

Dla tych co mowia ze nie umiem grac . Siedzialem afk na respie i jak podeszli to padalem wiec te staty sa "specjalnie" . Co do farmy bylem afk wiec . Itemy to samo . Jak zobaczylismy z seju ze singed trolluje to poszlismy afk na respie ale ona roznila sie tym ze dobijala .

Wyjdź i nie wracaj. Najlepiej jakbyś naprawdę przestał grać w LoL'a.

@down. Wybacz. Nie biję się z wieśniakami. I czasu nie będę na ciebie marnował.

Opublikowano

Robisz z siebie debila i idiotę.

Sam flameujesz, feedujesz i nie umiesz grać, a zwalasz na kogoś innego.

Prześlij link do swojego konta na 'Top fails of the day', będziesz na pierwszym miejscu.

Innymi słowy, najpierw naucz się grać, potem zwalaj na innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...