Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dark

hugo-DO&SF-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc. Wiem że jest od ... takich tematów ale postanowiłem napisac swój bo tamte nie dawały mi wystarczającej odp.

Wiec czy warto teraz grac po tych aktualizacjach etc. konto z samymi lf-3 (1x lf-4) komplet bo2 same irki bez dresów i golec z 12 PP. Opłaca sie kupowac kbot-a albo pdb? teraz te zmniejszanie nagród z boxów wiec nie wiem już sam. Z góry thx

PS. Będą lajki :)

Opublikowano

Jak wolisz. Jednemu się podoba drugiemu nie. Nie kupuj PBDO bo aktualnie od 16.04 jest off i nie wiadomo kiedy wstanie. Jak już chcesz kupować to masz wybór.

Albo 234345letnie aktualizacje Ivana (Ale bot tani)

Albo szybkie akutalizacje profibotu (Ale bot drogi)

Albo szybkie aktualizacje Alexa (twórcy merkavy. Bot w fazach testów oraz dość drogi jak na aktualne możliwości jego.)

Opublikowano

Jeśli chodzi czy warto grać to odpowiem Ci że tak, 2-3 miesiące dobrego bocenia na x-3 i masz dobre konto jak na te czasy :) oczywiście musisz się zaopatrzyć w VPS'y ( albo u siebie na kompie puszczać) no i najlepiej ibota ale tanio nie bedzie

A na palladium to tylko KOS/OS, ale oba boty płatne

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jeśli chodzi czy warto grać to odpowiem Ci że tak, 2-3 miesiące dobrego bocenia na x-3 i masz dobre konto jak na te czasy :) oczywiście musisz się zaopatrzyć w VPS'y ( albo u siebie na kompie puszczać) no i najlepiej ibota ale tanio nie bedzie

A na palladium to tylko KOS/OS, ale oba boty płatne

Na Palladium również warto dodać, że jest Merkava/Kerkava (oba też płatne, ale mekrava ma trial na 2 dni a kerkava na 3 dni :) )

Opublikowano

Na Palladium również warto dodać, że jest Merkava/Kerkava (oba też płatne, ale mekrava ma trial na 2 dni a kerkava na 3 dni :) )

No to jeśli tak to można dodać że merkavabot też zbiera palladium, ale zbiera tak jakby chciała a nie mogła więc tego bota na chwile obecną pod każdym względem odradzam.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja polecam ci Kbota, chyba najlepszy bot

Kbot i dobry, ale nieraz trzeba czekać długo na aktualizacje. Do Ibota aktualizacje wychodzą szybko, ale jest droższy.

Kbot na kbot.com.pl kosztuje bodajże 40 zł na 11 lat, a Ibot 30 zł na 30 dni.

Opublikowano

Zależy czego oczekujesz od gry. Jeśli chcesz lecieć i się napieprzać kup konto za 150zł spokojnie kupisz full havock,zeus, sporo białki, a nawet gratis kbota. Jeśli chcesz poprostu polatać pobić alienki itkdl. kbot wzupełności wystarczy.

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...