Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed X

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż może część z was zna ten programik. Służy on do optymalizacji RAM, dzięki czemu komputer dużo szybciej chodzi. Wczoraj go szukałem bardzo długo lecz wkońcu go znalazłem i postanowiłem, że wrzucę go dla Was na kilka hostingów. Żebyście nie musieli tak jak ja szukać go. :)

SS:

beztytuuis.png

DOWNLOAD:

- HOTFILE.COM

- SENDSPACE.PL

- WRZUCAJ.COM

- RAPIDSHARE.DE

- SPEEDYSHARE.COM

- MEGAUPLOAD.COM

SCAN

http://www.virustota...f087-1257281767 - nie chcesz nie ściągaj.

Pozdrawiam, ZiomQ. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Skanik?

@Down

Chodzi mi wyłącznie o to, żebyś nie wpadł :)

Wiem że komuś takiemu jak Ty można zaufać, ale regulamin wie swoje Oo

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

http://www.virustota...f087-1257281767 Jest czerwono ale nie chcesz - nie ściągaj.Miałem ten programik kiedyś, uzywałem przez pół roku i nic się nie działo.

@UP

Spoko. ;) Jakby co rosire też pisał w innym temacie, że ten program ma i nic mu się nie dzieje. :)

Opublikowano

Jak sie ma taki zajebisty komputer z drewnianą kartą graficzną jak Ty to się nie dziwię, że nawet ikonka się nie pojawiła. <_<

Opublikowano

Ja to uzywalem mimo tych wirusow ale teraz przestalem, zawsze po zainstalwowaniu speed x przestawala mi wchodzic stronka microsoftu oraz wszystkie skanery online (tj. virustotal itp.) oraz nie moglem odkrywac ukrytych plikow na kompie. Wiec dalem sobie z tym sposob mysle ze to wina tych "wirusow"

everythingfou - sprawdź to.

Admin Cienia
Opublikowano

No programik świetny, używam już z pół roku a różnicę w działaniu widać. ;)

(RAM odzyskany - 25.000 gb ^^)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja to uzywalem mimo tych wirusow ale teraz przestalem, zawsze po zainstalwowaniu speed x przestawala mi wchodzic stronka microsoftu oraz wszystkie skanery online (tj. virustotal itp.) oraz nie moglem odkrywac ukrytych plikow na kompie. Wiec dalem sobie z tym sposob mysle ze to wina tych "wirusow"

Wg. mnie jakiś inny wirus Ci zablokował te skanery, strone microsoftu ... , ja go mam kupę czasu i nic mi się nie blokowało, psuło... itp . :)

Opublikowano

Wg. mnie jakiś inny wirus Ci zablokował te skanery, strone microsoftu ... , ja go mam kupę czasu i nic mi się nie blokowało, psuło... itp . :)

Sam nei wiem, zawsze gdy go zainstaluje to dizieje sie to samo i musze skanowac kompa oraz usunac wirusa, juz mi sie to znudzilo i przestalem uzywac speed x :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Nie wiem czy nie odkopuje tematu, ale program ejst swietny :)

Odzyskało mi juz 240mb ramu , a komputer jest duzo szybszy:)

Dzieki Ziomqu :)

Dodam do metin2 tworz. prywatnych serw. , bo tam ram potrzebny :)

Opublikowano

Bardzo dobry program mam go 1 czy tam 2 dni a komp jest o 70 % szybszy ;] I dodatkowo mam avasta więc nie pieprzyłem się z tymi niby wirami ;]

Odzyskalo mi juz 25 k RAMU ;]

@EDIT

Juz 57k ;]

@Edit2 127k :P

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

D&G podepnij to przyda się

Programik zajebisty.Podoba mi się ,a dla autora tematu +!

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Fenk ju wery macz. :D Ale tak na poważnie to cieszę się, że mogę Wam w jakiś sposób pomóc. ;)

Opublikowano

Ostatnio zaczął mi się ciąć CS 1.6 ;/

Właśnie ściągnąłem program i próbuję odzyskać trochę RAM`u.

Co dziwne odzyskałem więcej niż mam o_o Mam 512 MB RAM a pisze że odzyskałem 822 MB w tej sesji o-o

To możliwe ?

Może to się inaczej przelicza ?

Ile powinienem odzyskać aby przy 512 MB RAM komputer szybciej chodził chociaż o 50% ?

I czy mam to robić codziennie ?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Człowieku, Ty weź się zastanów zanim coś napiszesz. Wytrzeszcz makówkę to się dowiesz ocb. <_<

Opublikowano

@2x Up

A ty człowieku przestań nabijać sobie posty bo aż dziwie się że robi to moderator.

No ale cóż, czasem użytkownicy / administracja źle wybierają.

Zadałem pytanie bo nie miałem styczności z podobnymi programami.

Zadałem pytanie, to osoba ma odpowiedzieć, a nie komentować.

Pytanie nieaktualne.

Dowiedziałem się od kolegi który zajmuje się programowaniem.

Bo ty człowieku pewnie sam nie wiesz co robi ten program to tylko komentować umiesz.

Żałosne...

//close

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

@2x Up

A ty człowieku przestań nabijać sobie posty bo aż dziwie się że robi to moderator.

No ale cóż, czasem użytkownicy / administracja źle wybierają.

Zadałem pytanie bo nie miałem styczności z podobnymi programami.

Zadałem pytanie, to osoba ma odpowiedzieć, a nie komentować.

Pytanie nieaktualne.

Dowiedziałem się od kolegi który zajmuje się programowaniem.

Bo ty człowieku pewnie sam nie wiesz co robi ten program to tylko komentować umiesz.

Żałosne...

//close

W odróżnieniu od Cb. nie nabijam postów. Mnie nie bawi to, że mam 2 k postów czy więcej. Popatrz na tych, którzy są na forum miesiąc czy dwa i mają ponad 1k. Oni są spamerami. Ja jestem 1,5 roku jak mnie pamięć nie myli. <_<

Jeśli administracja uzna, że źle wybrała to mnie wyrzuci. Ale jak dotąd tego nie robi.

W przeciwieństwie do Ciebie, wiem co Speed X robi. A zanim napisałeś tego głupiego posta powyżej, mogłeś napisać w google do czego służy ten program.

Speed-X jest menadżerem, optymalizatorem i akcelerator pamięci RAM. Program działa w oparciu o unikatową technologie zarządzania pamiecią RAM. Zamiast alokować pamięć, sprawdza ile tak naprawdę pamięci RAM potrzebuje dany proces i obcina tylko tyle, aby w żaden sposób nie zwolniło to pracy twojego komputera. Komputer działa szybciej, a kolejne programy startują z większą prędkością ponieważ, do dyspozycji jest większa ilość pamięci. Speed-X efektywnie uwalnia część pamięć RAM bez zwalniania systemu, bez żadnych skutków ubocznych.

Źródło - instalki.pl 

A co to ma być "//close" ? Bawisz się w moderatora? Żałosne. I tak żaden GM/Admin nie zamknie tego topicu. :)

Opublikowano

Na czym polega ten program ??

Ten program optymalizuje ci ram... No tak jak wytłumaczył kolega komputer dzięki temu programowi będzie szybciej ci chodził. Bo jak sam wiesz dużo programów zżera ci niepotrzebnie ramy na kompie, a on optymalizuje. Pozdrawiam ! :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Łapcie :

.

może w końcu ktoś oceni. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...