Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Origin nawala :(

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .dzis otoz mam taki problemik. Chce sobie pograc w bf3 ,ale nie moge zalogowac sie na origina. Ok ,odinstalowalem go. Chce sciagnac - nie dziala strona. Strona od ea dziala ,ale originowa nie. Kolega mi wyslal instalke i taki o to komunikat jest

Zależy mi na tym poniewaz chce sobie popykac w bf3 :) Z gory dzieki.
@edit
Restartowałem komputer ,router. Nic nie dało ;(

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Oks zrobie to. Dam edita.

@edit To samo :( Pomóżcie!!

To spróbuj użyć innej przeglądarki.

Jeżeli go odinstalowałeś to przed następną próbą instalacji przeczyść komputer ccleanerem, lub zrób to nawet teraz.

461151420292002410470.png
Opublikowano

To samo ,coz trzeba przywrocic system :(

Nawet po tym nie działa. Ludzie prosze pomóżcie. Całe moje godziny na to poświęcam :(

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Rozwiązane :) Brat chciał spiracić SimCity i zamienił plik hosts. Wystarczyło pobrać repair toolsa z strony microsoftu :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...