Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zacinanie się csa

qba753i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem otóż, gdy wchodzę na serwer i pojawia się to okienko z reklamą czy jak to się nazywa... lub wpisze /rankstats lub /top15 to zacina csa i musze menadżera używać do wyłączenia.

Próbowałem również tego xxx ale nic nie dało. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Jakiś serwer na którym grałeś podmienił wygląd tych okienek. Miałem to samo. Spróbuj reinstall cs'a, chyba że sam coś grzebałeś to warto usunąć podmienione pliki niech się ściągną na nowo.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ok już naprawione, tylko pojawił się taki problem że jest opóźnienie myszki jak gram.

Myśle sobię że to wida synchronizacji. Tylko nwm jak ją wyłączyć bo mam windows 7 i jak klikam ppm na pulpicie to nie mam opcji karty graficznej i nwm jak ją wyłączyć a mam amd

Opublikowano

1. Reinstaluj i pousuwaj śmieci z cs'a

2. Gdy już zainstalujesz świeżego cs'a ustaw w opcjach folderu (folderu w którym masz cs'a) TYLKO DO OTCZYTU

3.Po tym zabiegu żaden serwer nie powinien ci podmienić już grafik :)

PS. warto przed ustawienieniem "tylko do odczytu" włączyć cs'a i poustawiac config, ponieważ pózniej może być to niemożliwe.

PPS. synchronizacja pionowa jest domyślnie wyłączona dla cs'a w kartach firmy amd

Opublikowano

Po zanstalowaniu csa nie mam folderu którym mogę odpalić csa tylko odpalam go przez steama. Mój sprzęd to

Procesor AMD FX-4100 Quad-Core Processor 3.6 GHz 4 rdzeniowy

pamięc ram 6GM

64 bitowy system operacyjny Amd readeon hd 6670 sterowniki wersja 12.104.0.0 data sterownika 28.03.13 dostawca AMD

Opublikowano

Skoro grasz na steamie, to polecałbym Ci zrobić cofke aktualizacji, bo przez nią są same problemy.

Poszukaj na necie, jak cofnąć aktualizacje steama.

Napisz, czy pomogło.

Opublikowano

Witam, dzięki pomogło. Tylko powrócił ten pierwszy problem.. No czy kurwa nikt nie umie sensownie odpowiedzieć na moje pytania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...