Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

allegro

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie poniewaz wystawiam cos na allegro ( postac z metka) i zglosil sie do mnie koles ze chce kupic. tylko on mowi ze nie chce przez allegro tylko wysle kase pierwszy tylko ze ja mam cos potwierdzac sms-em i nie wiem co zrobic. Moglby ktos doradzic? boje sie ze to jakis oszust

u1lc.png
Opublikowano

Ja bym w to nie ufal "potwierdzic smsem" - 100zł + vat ????

Nie idz na to, allegro to jedyne bezpieczne miejsce

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Jak mu napisalem ze przez bankowosc elektorniczna mozna normalnie wyslac pieniadze bez jakiegos potwierdzania smsem to przestal pisac wiec chyba okazal sie oszustem

u1lc.png
Opublikowano

nie zawracaj sobie głowy z nim.. ja też raz wystawiłem postać na allegro i podałem tam kontakt email no i gg i gość mi napisał na gg że jest zainteresowany ale jeszcze nie pewny kupna. no i że da mi znać ,i że on chce jakoś dodać mojego email do jakiś tam kontaktów by pisać z fona i żebym podał jeszcze swój nr , ja podałem przyszedł mi sms z jakiś kodem i kazał dac ten kod to ja dałem i po pewnym czasie okazało że odzyskał hasło do mojego email przez opcję zapomniałem hasła. I o tyle dobre że nie miałem na tym emailu konta do metin2 bo by zostało skradzione. Jak zobaczył że nie ma na tym emailu konta tego to pisał że kupi jak tylko konto będzie na tym email xD Od razu mu powiedziałem co jest grane to nawet nie odp.

Teraz trzeba pilnować się na każdym kroku i nikomu nie wierzyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...